• Δευτέρα, 13 Ιουλίου, 2020

Προβλέψεις για Σάββατο 16 Ιουνίου 2018

Avatar
Peristeri News
Ιούνιος16/ 2018

Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα απόφυγε να πάρεις μεγάλα ρίσκα.

ΚΡΙΟΣ

Εστιάστε στα θετικά, βγείτε από τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα, βγάλτε από τη σκέψη σας τις δυσοίωνες προβλέψεις και εκδοχές. Κάπως απρόβλεπτη θα είναι η συμπεριφορά σας, γενικότερα η στάση σας ίσως να είναι αναποφάσιστη, δε θα θελήσετε έγνοιες. Μια συγκεκριμένη συζήτηση θα σας επηρεάσει σε βάθος, αλλάζετε σκέψη και στάση, δεν αποκλείεται να σημειωθούν από την πλευρά σας ανατρεπτικές πράξεις. Σήμερα θα έχετε τη διάθεση να ζήσετε με ένταση και με ανανεωμένη διάθεση, θα βρείτε τρόπο να απαλλαγείτε από καταστάσεις ή δεσμεύσεις που σας πιέζουν. Αν εκφραστείτε και αποκαλύψετε θα καταφέρετε να λύσετε προβλήματα, θα μπει φως σε σκοτεινά σημεία που σας δημιουργούν αναστολές και αμφιβολίες. Στις προσωπικές σας επαφές προχωρήστε σε κουβέντες συναισθηματικού βάθους, μην αποφύγετε τις εξομολογήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Καλό θα είναι να μην γίνει απόλυτα ασυμβίβαστη η στάση σας, προσπαθήστε να προσαρμοστείτε στις ήδη υπάρχουσες καταστάσεις ή εργασιακές συνθήκες. Αν θέλετε να σταθεροποιηθεί η πορεία σας επαγγελματική ή προσωπική κινηθείτε προσγειωμένα, οι τολμηρές και ασυνήθιστες επιλογές ίσως να μην έχουν ικανοποιητικό αποτέλεσμα. Τακτοποιήστε τις οικονομικές σας υποθέσεις με τέτοιο τρόπο ώστε να μην υπάρξουν εκκρεμότητες που να μπορούν να σας δημιουργήσουν άγχος ή ανασφάλεια. Η συναισθηματική σας κατάσταση ενδεχομένως να μην είναι ισορροπημένη, καχύποπτες σκέψεις και άστοχα συμπεράσματα θα σας οδηγήσουν σε λάθη που δεν είναι σίγουρο αν θα είστε σε θέση να τα διορθώσετε. Ναι μεν θα έχετε διάθεση για ανανέωση και αναζωογόνηση, ωστόσο η συμπεριφορά σας είναι πολύ πιθανόν να γίνει αλλοπρόσαλλη και αντιφατική.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αναποφασιστικότητα και μπερδεμένες σκέψεις θα κάνουν την εμφάνιση τους, αν εκνευριστείτε ή πιεστείτε υπάρχει κίνδυνος να χάσετε την αυτοσυγκράτηση και τον ορθολογισμό σας. Εσείς που νιώθετε στρεσαρισμένοι ή κουρασμένοι, για σήμερα καλό θα είναι να αποφύγετε τα επαγγελματικά συμβούλια και την ανταλλαγή ιδεών, ενδεχομένως να κινηθείτε με αρνητισμό. Οι άμεσες ή επείγουσες διεκπεραιώσεις ίσως να σας αγχώσουν, μάλλον δεν θα μπορέσετε να ενεργήσετε μεθοδικά. Αντιφάσεις και εσωτερικές αντιθέσεις θα υπάρξουν, η αντίληψη σας θα είναι παρασυρόμενη, η στάση σας επηρεασμένη. Μην προχωρήσετε ή μην αποφασίσετε υπό συνθήκες άγχους θα πέσετε σε λάθη και σε μη συμφέρουσες επιλογές. Προτιμήστε τις ήρεμες και φιλικές παρέες, εστιάστε στα πρόσωπα που μπορούν να σας αποφορτίσουν και να αναζωογονήσουν τις διαθέσεις σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Προσοχή στα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα που ενδεχομένως να προκύψουν, μην αφήσετε ανεξέλεγκτη τη σκέψη σας, το νου σας να μην παγιδευτείτε σε καχυποψίες ή ψευδαισθήσεις. Η χρονική στιγμή δε θα είναι ευνοϊκή για ρίσκα και απότομες αλλαγές, προσοχή στην παρατραβηγμένη αντίδραση. Ίσως να σας πιάσει μια ανασφάλεια γύρω από θέματα μελλοντικής εξέλιξης, καλό θα είναι οι κινήσεις σας να είναι μετρημένες και οι πράξεις σας επιφυλακτικές. Προσπαθήστε να προστατέψετε τον εαυτό σας, αποφύγετε να εστιάσετε στις αρνητικές εκδοχές, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να κρατηθείτε μακριά από επαναλαμβανόμενα λάθη. Διατηρήστε την κοινωνική σας διάθεση, συναναστραφείτε με φίλους, προτιμήστε συζητήσεις περί ανεμών και υδάτων. Αφήστε τον χρόνο να κυλήσει αποφεύγοντας να πιέσετε καταστάσεις, εστιάστε στις ανέμελες συνομιλίες και επαφές.

ΛΕΩΝ

Προσπαθήστε να κινηθείτε συνετά και προσγειωμένα, ο συναισθηματικός σας κόσμος θα βρίσκεται σε ένταση, η συμπεριφορά σας ενδεχομένως να γίνει ανυποχώρητη σε κάποια συγκεκριμένα θέματα. Προσοχή στα ρίσκα που θα αναλάβετε, μη βιαστείτε, εξακριβώστε πριν αποφασίσετε. Μελετήστε πολύ καλά τα ενδεχόμενα, σας συμβουλεύω να μην αφήσετε την υπερβολική αυτοπεποίθηση να σας ρίξει σε παγίδες. Κάποιοι από εσάς είναι πολύ πιθανόν να αλλάξετε την κατεύθυνση των επαγγελματικών σας αναζητήσεων, δεν αποκλείεται να σημειωθούν από την πλευρά σας ασυνήθιστες πράξεις, αποφύγετε τις επιπόλαιες επιλογές. Σήμερα ενδεχομένως να είναι κάπως αντικομφορμιστική η στάση σας, βασική σας επιθυμία θα είναι να απαλλαγείτε από καταστάσεις ή συνθήκες που περιορίζουν την προσωπική σας εξέλιξη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αποφύγετε τον εγωκεντρικό τρόπο σκέψης, οι επιθυμίες σας θα πρέπει να είναι συνετές, σας συμβουλεύω να μην εμφανιστείτε ασυγκράτητοι ή αντιδραστικοί. Προσοχή στις βλέψεις και στους στόχους που θα βάλετε, ενδεχομένως να μην είναι προσγειωμένες οι επαγγελματικές και οικονομικές σας επιδιώξεις. Θα πρέπει να αποφύγετε τις υπερβολές, μελετήσετε πολύ καλά τους παράγοντες και τις προοπτικές, οι επιπολαιότητες θα σας στοιχίσουν. Κοινωνικές θα είναι οι διαθέσεις σας, θα μιλήσετε και θα συζητήσετε με στόχο να κερδίσετε την εμπιστοσύνη των ανθρώπων που χρειάζεστε την υποστήριξη τους. Σε οικογενειακά θέματα που απαιτούνται λύσεις άμεση θα είναι η παρέμβαση σας, δεν θα έχει σκοπό να μείνετε με σταυρωμένα χέρια, οι ενέργειες σας θα είναι αποφασιστικές, ωστόσο αποφύγετε την επιμονή.

ΖΥΓΟΣ

Διφορούμενες διαθέσεις ίσως να σας κάνουν αναποφάσιστους, άτοποι δισταγμοί ενδεχομένως να κάνουν την εμφάνιση τους, σήμερα δεν αποκλείεται να αναβάλετε και να ακυρώσετε. Προσπαθήστε να αποφύγετε την αδράνεια, δραστηριοποιηθείτε και προχωρήσετε στη διευθέτηση των καθημερινών σας ζητημάτων. Λειτουργήστε πρακτικά και άμεσα, μην αφήσετε τα γεγονότα να σας προσπεράσουν, αποβάλετε το άγχος, κινηθείτε οργανωμένα. Δείξτε μεγάλη προσοχή στις οικονομικές σας κινήσεις, δεν θα πρέπει να υποκύψετε σε παραπλανητικές αγορές ή σε περιττά έξοδα. Προσπαθήστε να αποφύγετε τις σπατάλες, καλό θα είναι το ενδιαφέρον σας να επικεντρωθεί στις υποχρεώσεις και τους λογαριασμούς που πρέπει να εξοφληθούν. Διαθέστε χρόνο στις οικογενειακές σας υποθέσεις και σχέσεις, μη βγάλετε συμπεράσματα αν πρώτα δεν βεβαιωθείτε, περιορίστε την καχυποψία σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα προσπαθήστε να διατηρήσετε τις προσωπικές εσωτερικές σας ισορροπίες, καλό θα είναι να διατηρήσετε υπό έλεγχο την κυκλοθυμία και την αντιδραστικότητας, το νου σας στην έκταση που θα πάρει μια διαφωνία ή ένας συναγωνισμός. Προσοχή στις κουβέντες σας, ενδεχομένως στις συζητήσεις σας να ειπωθούν λέξεις ή να δοθούν υποσχέσεις που μετά θα είναι δύσκολο να αναιρεθούν. Οι αντιδράσεις σας ενδεχομένως να είναι κάπως ορμητικές, σας δίνω τη συμβουλή να φανείτε εγκρατείς, σκεφτείτε με ορθολογισμό. Προσοχή στη στάση που θα κρατήσετε σε θέματα οικογενειακά, οι καταστάσεις θα απαιτούν υπομονή, αποστασιοποιηθείτε και δώστε χρόνο στα γεγονότα. Βγείτε έξω με φίλους, οι κοινωνικές συναναστροφές θα σας βοηθήσουν να βγει στην επιφάνεια η χαλαρή και ανέμελη πλευρά του χαρακτήρα σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αντιμέτωποι θα ‘ρθείτε με τις ψυχολογικές σας εναλλαγές, ίσως να εμφανιστεί στις διαθέσεις σας άρνηση ή απαισιοδοξία, προσπαθήστε να ρυθμίσετε τις συναισθηματικές σας εξαρτήσεις και ανασφάλειες, εστιάστε στην πραγματικότητα αντιμετωπίζοντας την με ψυχραιμία και ρεαλισμό. Οι αρνητικές σκέψεις ίσως να δώσουν τροφή στις αυταπάτες σας, μη γίνετε θύμα ψευδαισθήσεων, μην αποφασίσετε βασιζόμενοι στις εικάσεις σας και όχι σε όλα όσα πραγματικά συνέβησαν. Εσείς που αισθάνεστε κουρασμένοι ή ταλαιπωρημένοι αφήστε στην άκρη υποθέσεις που σας φθείρουν ψυχολογικά, διασκεδάστε, συνομιλήσετε με οικεία σας πρόσωπα, αποκολληθείτε έστω και για λίγο από έγνοιες και προβληματισμούς. Η μέρα ενδείκνυται για κοινωνικές επαφές, προσπαθήστε να ξεδώσετε και να αποφορτιστείτε, ασχοληθείτε με δραστηριότητες που σας ευχαριστούν και σας τονώνουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κρατήστε τις κυκλοθυμίες και τις εξάρσεις σας σε ισορροπημένο και ελεγχόμενο πλαίσιο, καλό θα είναι να μην ξεφύγουν και δημιουργηθούν ρήξεις, αν παγιδευτείτε στην επιμονή ενδεχομένως να υποπέσετε σε εγωκεντρικές πράξεις. Τολμηρές θα είναι οι ενέργειες σας, νέο τρόπο προσέγγισης θα εφαρμόσετε σε κάποια συγκεκριμένα ζητήματα επαγγελματικά ή προσωπικά, κινηθείτε μεθοδικά. Για να υπάρξει θετική κατάληξη σε μια συγκεκριμένη σας οικονομική κίνηση ή συμφωνία θα πρέπει να είστε σε θέση να ρίξετε λίγο νερό στο κρασί σας. Σκεφτείτε προνοητικά με στόχο την εξασφάλιση και την κατοχύρωση, τα ρίσκα σας θα πρέπει να έχουν ρεαλιστική υπόσταση. Κοινωνική θα είναι η διάθεση σας, σήμερα θα θελήσετε να συναντηθείτε και να επικοινωνήσετε, οι συνομιλίες σας θα είναι ευχάριστες, φανείτε προσιτοί και φιλικοί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Συναισθηματικά θα είστε κάπως φορτισμένοι, ίσως οι σκέψεις σας και οι επιθυμίες σας να είναι μπερδεμένες, δεν είναι ανάγκη να βιαστείτε να κινηθείτε ή να αποφασίσετε. Αποφύγετε τις παράτολμες ενέργειες τόσο σε θέματα οικονομικά όσο και σε προσωπικά, η εσωτερική σας αστάθεια ενδέχεται να σας οδηγήσει σε επιλογές για τις οποίες αργότερα θα μετανιώσετε. Κάντε την προσπάθεια να κρατήσετε υπό τον έλεγχο σας ορμές και αντιδράσεις, αν σκεφτείτε με ορθολογισμό θα καταφέρετε να ισορροπήσετε και να γλυτώσετε από παρορμητικά λάθη. Με τα οικογενειακά σας πρόσωπα ανοιχτείτε και επικοινωνήστε, σας συμβουλεύω να μην κρατήσετε κλειστή στάση, αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα συζητήστε το με ωριμότητα και θετική διάθεση. Μην αφήσετε καχύποπτες σκέψεις να βγάλουν τις εικασίες σας εκτός πραγματικότητας.

ΙΧΘYΕΣ

Σήμερα προσοχή στις επιλογές σας και κυρίως στον τρόπο που θα αντιδράσετε. Αποφύγετε την πεισματική εναντίωση, προσοχή στον αντίλογο και στις διχογνωμίες κυρίως με πρόσωπα που συσχετίζεστε σε καθημερινή βάση. Ένα συγκεκριμένο άτομο ενδεχομένως να σας προκαλέσει, προσπαθήστε να διατηρήσετε την αυτοσυγκράτηση σας. Ανάγκη σας θα είναι η προσωπική ελευθερία, θα βγει στην επιφάνεια η ανεξάρτητη πλευρά του χαρακτήρα σας ωστόσο θα πρέπει αν αποφευχθεί η απότομη συμπεριφορά. Προτιμήστε τις χαλαρές καταστάσεις, για σήμερα τουλάχιστον αποφύγετε τις σοβαρές αποφάσεις και τις δεσμευτικές υποσχέσεις. Εσείς οι εξαντλημένοι ή προβληματισμένοι καλό θα είναι να μην παγιδευτείτε στα εσωτερικά σας συμπλέγματα, ξεκαθαρίστε με το εαυτό σας τι ακριβώς θέλετε, μερικές φορές κάποια θέματα θέλουν απλά τον χρόνο τους.

Ετικέτες: