• Τρίτη, 14 Ιουλίου, 2020

Προβλέψεις για Παρασκευή 7 Απριλίου 2017

Avatar
Peristeri News
Απρίλιος07/ 2017

Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα επιτυχίες αλλά και συναισθηματικά ζόρια.

ΚΡΙΟΣ

Η  Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ερμή και τον Κρόνο φέρνει θετικά αποτελέσματα που θα τονώσουν την αυτοπεποίθηση σας, θα σας βοηθήσει να πιστέψετε στον εαυτό σας, ωστόσο με τον Ήλιο σε αντίθεση με τον Δία, προσοχή στο να μην υπερτιμήσετε τις ικανότητες σας και αναλάβετε επικίνδυνα ρίσκα. Σήμερα θα υπάρξει συμβάν ευχάριστο και ανέλπιστο που θα σας δημιουργήσει έκπληξη. Θα εμφανιστεί πρόσωπο που θα διευρύνει τον ορίζοντα σας, θα σας βοηθήσει να εξελιχτείτε, θα πράξετε με ανανεωμένο και διαφορετικό τρόπο σκέψης.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τη Σελήνη να εισέρχεται στην Παρθένο και σε τρίγωνο με τον Ερμή και τον Κρόνο, θα τα πάτε μια χαρά, ομαλά θα κυλήσει η μέρα σας. Θετική εξέλιξη θα δοθεί τόσο στα ερωτικά σας ζητήματα όσο και στις επαγγελματικές σας υποθέσεις, θα υπάρξει συνεννόηση και ξεκαθαρίσματα με λόγια ειλικρίνειας. Έρχεται ισορροπία στην επικοινωνία σας, λύνονται προβλήματα, οι αλήθειες που θα ειπωθούν θα σας βοηθήσουν να αλλάξετε οπτικό πεδίο. Για όσους βιώνετε χωρισμό, σε προσωπική συνάντηση ανοίγεται ευκαιρία επανασύνδεσης.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο ερχομός της Σελήνης στην Παρθένο και σε τρίγωνο με τον Ερμή και τον Κρόνο θα σας βοηθήσει να βελτιωθούν οι επαγγελματικές σας συνεργασίες, θα υπάρξει ισορροπία στις συναδελφικές σας  συνομιλίες. Η επικοινωνιακή και οργανωτική σας διάθεση, θα σας επιτρέψει να διεκπεραιώσετε τις υποχρεώσεις σας σε πολύ πιο σύντομο χρονικό διάστημα από ότι υπολογίζατε. Κλείνουν επιτυχώς οι διαπραγματεύσεις σας, λύνεται οικονομικό ζήτημα. Στον ερωτικό σας τομέα, ανοιχτόκαρδη συνομιλία θα έχει κατάληξη συμφιλίωσης και επανασύνδεσης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τον Ήλιο σε αντίθεση με τον Δία κυκλοθυμική θα είναι η στάση σας, προσοχή στα ψυχολογικά αναποδογυρίσματα, ίσως να υπάρξουν εναλλαγές στον ψυχικό σας κόσμο. Ο ερχομός της Σελήνης στην Παρθένο θα σας βοηθήσει να βρείτε την ισορροπία σας, θα έχετε τη θέληση να ανοίξετε την καρδιά σας στους φίλους και στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Θα καταφέρετε να απεγκλωβιστείτε από αρνητικές σκέψεις, συμπαράσταση και αγάπη θα σας δείξει το ταίρι σας, η πρόταση που θα σας κάνει θα ανανεώσει τη διάθεση σας.

ΛΕΩΝ

Με τη Σελήνη να εισέρχεται στην Παρθένο και σε τρίγωνο με τον Ερμή και τον Κρόνο θα είστε συγκαταβατικοί, στη στάση σας θα υπάρχει ευθύτητα, στόχος σας θα είναι να είστε άμεσοι και ξεκάθαροι. Έντονη θα είναι η κοινωνικότητα σας, ευαισθησία και κατανόηση θα έχετε ως προς τους γύρω σας, σήμερα με δημιουργικό τρόπο θα κλείσουν οι επαφές σας με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Βασική σας ανάγκη θα είναι η συμφιλίωση και οι επανασυνδέσεις, θα τα ξαναβρείτε με πρώην ταίρι σας. Καταφθάνει συναισθηματική σταθερότητα και ερωτική ισορροπία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με οξυδέρκεια και κοφτερή αντίληψη θα σας εξοπλίσει η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ερμή και τον Κρόνο, σήμερα θα σας δοθεί η ευκαιρία να βάλετε μπρος τις προοδευτικές σας ιδέες, θα τα βγάλετε πέρα σε τυχόν εμπόδια. Το ενισχυμένο πείσμα σας και η δυναμικότητα στην έκφραση σας, θα σας βοηθήσουν να περάσετε τις απόψεις σας και να φτάσετε στο σημείο που επιθυμείτε. Με τη Σελήνη να εμφανίζεται στο ζώδιο σας η ελκυστικότητα σας θα είναι έντονη, προσεγγίστε χωρίς ενδοιασμούς.

ΖΥΓΟΣ

Με τη Σελήνη να εισέρχεται στην Παρθένο και σε τρίγωνο με τον Ερμή και τον Κρόνο, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες, έρχονται τυχερά ανοίγματα. Θα είναι μια πολύ καλή χρονική στιγμή να διατυπώσετε τις επαγγελματικές σας προτάσεις, εκφράστε σκέψεις ή ιδέες. Θα είστε εξοπλισμένοι με αυτοπεποίθηση και ενθουσιασμό, η επικοινωνιακή σας διάθεση θα δημιουργήσει έδαφος για εποικοδομητικές συζητήσεις.  Στα ερωτικά σας απρόοπτο τηλεφώνημα θα δημιουργήσει προοπτική επανασύνδεσης με πρόσωπο από τα παλιά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με την εμφάνιση της Σελήνης στην Παρθένο και σε τρίγωνο με τον Ερμή και τον Κρόνο, πραότητα και θετική ενέργεια θα είναι τα στοιχεία που θα σας χαρακτηρίζουν. Βασικός σας στόχος θα είναι να φέρετε ηρεμία και αρμονία τόσο στις επαγγελματικές σας σχέσεις, όσο και στις ερωτικές. Σήμερα θα βρείτε τρόπο να επιτύχετε ισορροπία στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Συναισθηματικό ξεκαθάρισμα θα ζητήσετε μέσα στη σχέση σας, θα είναι μια πολύ καλή κίνηση που θα σας βοηθήσει να λύσετε παρεξηγήσεις και να απαλλαγείτε από άσκοπους προβληματισμούς.  

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τη Σελήνη να εμφανίζεται στην Παρθένο μια χαρά θα τα πάτε στην επικοινωνίας σας, κλείνουν επαγγελματικές εκκρεμότητες, ωστόσο με τον Ήλιο σε αντίθεση με τον Δία, προσοχή σε οικονομικά ζητήματα καλό θα είναι να αποφύγετε τα μεγάλα ρίσκα. Η ερωτική σας γοητεία θα σας βοηθήσει να γνωρίσετε ένα καινούργιο πρόσωπο. Εσείς που είστε σε σχέση στις επαφές σας θα υπάρξει συγκαταβατικότητα, εξομολογήσεις θα ανανεώσουν τα αισθήματα σας. Έρχονται ανοίγματα για θέματα δέσμευσης ή μελλοντικής εξέλιξης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα την κυνηγήσετε την καταξίωση και την αναγνώριση, ωστόσο με τον Ήλιο σε αντίθεση με τον Δία, προσοχή στις υπερβολές, ενδέχεται να εμφανίσετε ανυπομονησία και εμμονές. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ερμή και τον Κρόνο θα υπάρξουν γεγονότα που θα σας βοηθήσουν να δώσετε ώθηση στις υποθέσεις σας  επαγγελματικές ή ερωτικές, με τον ερχομό της Σελήνης στην Παρθένο θα προτιμήσετε τα σταθερά βήματα. Στον ερωτικό σας τομέα, πρόταση που θα λάβετε θα αναθερμάνει τις επαφές σας με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τη Σελήνη να εισέρχεται στην Παρθένο και σε τρίγωνο με τον Ερμή και τον Κρόνο, οι κουβέντες και οι πράξεις σας θα έχουν άμεση και αποτελεσματική κατάληξη. Στις συζητήσεις σας θα υπάρξει ειλικρίνεια και σαφήνεια, στοιχεία που θα κλείσουν παρεξηγημένες ή αρνητικές υποθέσεις. Θα σας θυμηθεί ένα πρόσωπο από τα παλιά, ένα τηλεφώνημα θα είναι η πρώτη κίνηση που θα φέρει έναρξη συστηματικών συναντήσεων.  Θα υπάρξει συμβάν επανένωσης, το αν θα καταλήξετε σε μακροχρόνιο δεσμό αυτό θα εξαρτηθεί από τις δικές σας διαθέσεις.

ΙΧΘYΕΣ

Με τον ερχομό της Σελήνης στην Παρθένο θα είστε ομιλητικοί και επικοινωνιακοί με ευχέρεια λόγου, έντονη θα είναι η επιθυμία σας να πείσετε για τις ικανότητες σας. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ερμή και τον Κρόνο, μια ιδέα που θα εκφράσετε στον επαγγελματικό σας χώρο, θα αποτελέσει γερή βάση για μελλοντικές επιτυχίες. Σήμερα θα έχετε προτάσεις φίλων για εξόδους, η κοινωνικότητα σας σε συνδυασμό με το ελκυστικό σας παρουσιαστικό, θα σας δώσει άνοιγμα για νέες ερωτικές γνωριμίες μελλοντικών προδιαγραφών.

Ετικέτες: