• Τρίτη, 14 Ιουλίου, 2020

Προβλέψεις για Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017

Avatar
Peristeri News
Μάρτιος31/ 2017

Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα καινούργια ενδεχόμενα.

ΚΡΙΟΣ

Ο ερχομός του Ερμή στον Ταύρο θα σταθεροποιήσει σκέψεις και στόχους, σήμερα θα δράσετε με τρόπο μελετημένο και όχι παρορμητικό. Με τις σταθερές και τεκμηριωμένες σας απόψεις θα καταφέρετε να επηρεάσετε πρόσωπα και καταστάσεις προς την κατεύθυνση που επιθυμείτε εσείς. Με την εμφάνιση της Σελήνης στους Διδύμους, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να λάβετε νέες επαγγελματικές προτάσεις. Έρχονται ερωτικές επιτυχίες και για τους ελεύθερους και για τους χωρισμένους, σε περίπτωση που κάνετε προσπάθειες επανασύνδεσης θα λάβετε θετική και άμεση ανταπόκριση.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τον Ερμή να εισέρχεται στο ζώδιο σας και την εμφάνιση της Σελήνης στους Διδύμους, σήμερα θα προτείνετε και θα ρισκάρετε, θα είστε σε θέση να μελετήσετε πολύ καλά τα ενδεχόμενα σε τυχόν οικονομικά άλματα. Μαχητικό πείσμα θα χαρακτηρίζει τις πράξεις σας, η επίμονη σας δε θα ξεφύγει από τα συνετά όρια. Καινούργια πρόταση θα σας ανοίξει δυνατότητα επαγγελματικής βελτίωσης. Θα υπάρξει ενδεχόμενο νέας ερωτικής γνωριμίας, το πρόσωπο που θα γνωρίσετε θα σας ανοίξει δίοδο σταθερού δεσμού, στο χέρι σας θα είναι η πορεία των εξελίξεων.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο ερχομός της Σελήνης στο ζώδιο σας και η εμφάνιση του Ερμή στον Ταύρο, θα ενισχύσουν τις επικοινωνιακές σας ικανότητες. Διαύγεια, αυτοπεποίθηση και πείσμα θα είναι τα τρία βασικά στοιχεία που θα σας οδηγήσουν σε κατάληξη επιτυχίας. Στον επαγγελματικό σας τομέα θα κερδίσετε εκτίμηση και εμπιστοσύνη, έρχονται ευνοϊκές προτάσεις και συνεργασίες που θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση. Εμπιστευτείτε το ένστικτο σας και περάστε σε διεκδικήσεις, στις συζητήσεις σας θα υπερισχύσετε. Ευχάριστη ερωτική συνάντηση θα αποτελέσει αφετηρία σταθερού δεσμού.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα με τη Σελήνη να εισέρχεται στους Δίδυμους θα δείξετε ιδιαίτερο ενδιαφέρον στις επαγγελματικές σας εξελίξεις, εσείς που ψάχνετε εργασία θα σας ανοιχτεί νέα προοπτική. Με τον Ερμή να εμφανίζεται στον Ταύρο, σταθερότητα θα αναζητήσετε, συνεργάσιμες θα είναι οι διαθέσεις σας. Εποικοδομητικές συζητήσεις θα κλείσουν τυχόν αρνητικά ζητήματα ή θέματα που ήταν σε εκκρεμότητα. Ένα πρόσωπο θα κάνει απρόοπτα την εμφάνιση του, θα σας δώσει την ευκαιρία να μιλήσετε για παρελθοντικές καταστάσεις ή παρεξηγήσεις,  αναθεωρείτε τις απόψεις σας.

ΛΕΩΝ

Με τη Σελήνη να εμφανίζεται στους Διδύμους και τον Ερμή να εισέρχεται στον Ταύρο, θα υπάρξουν συναντήσεις και συνομιλίες που θα ενδυναμώσουν την αυτοπεποίθηση σας, θα ανανεωθούν οι διαθέσεις σας, έρχονται ανοίγματα επαγγελματικής και οικονομικής βελτίωσης. Σήμερα θα λάβετε απρόσμενο τηλεφώνημα από συγκεκριμένο ερωτικό πρόσωπο. Με άμεσο τρόπο θα σας γίνει πρόταση για προσωπικό ραντεβού, σας δίνω τη συμβουλή να μην την απορρίψετε, θα προκύψει συναισθηματικό ξεκαθάρισμα. Σε περίπτωση που είστε χωρισμένοι ανοίγετε δίοδος επανασύνδεσης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τον ερχομό της Σελήνης στους Διδύμους και του Ερμή στον Ταύρο, θα φανείτε πρόθυμοι, διαλλακτικοί και αποτελεσματικοί, με κατάληξη να κερδίστε την εμπιστοσύνη και την εκτίμηση φίλων αλλά και συνεργατών σας. Θα παραμείνετε σταθεροί στους στόχους σας, δε θα υπάρξει κάποιο γεγονός που να σας αναγκάσει να βγάλετε στάση επιθετική ή εγωιστική. Η συνομιλίες σας θα είναι ευχάριστες μέσα σε κλίμα ηρεμίας, θα υπάρξουν συνεννοήσεις και υποσχέσεις που θα φέρουν συναισθηματική ισορροπία και σταθερούς δεσμούς αγάπης.

ΖΥΓΟΣ

Με την εμφάνιση του Ερμή στον Ταύρο, στόχος σας θα είναι η συνεννόηση και η σταθερότητα. Διαλλακτική, θερμή και αρκετά συγκαταβατική θα είναι η συμπεριφορά σας γεγονός που θα μαλακώσει τόσο τις αντιδράσεις σας όσο και τις διαθέσεις των τρίτων προς εσάς. Με την Σελήνη να εισέρχεται στους Διδύμους, μια ευχάριστη πρόταση που θα σας γίνει από πρόσωπο ερωτικού ενδιαφέροντος, θα καταφέρει να δώσει νέα πνοή στην ερωτική σας πορεία. Σήμερα σε προσωπική συνάντηση θα ζήσετε ανέμελες στιγμές ηρεμίας και ψυχολογικής ισορροπίας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τη Σελήνη να εισέρχεται στους Διδύμους και τον Ερμή να εμφανίζεται τον Ταύρο, σταθερές θα είναι οι προτιμήσεις σας, επικεντρωμένοι θα είστε στην επίτευξη των στόχων ή προγραμματισμών σας. Με υπεύθυνο και προσγειωμένο σκεπτικό θα δώσετε υποσχέσεις που η τήρηση τους θα ενισχύσουν το επαγγελματικό σας γόητρο. Δείξτε εμπιστοσύνη στις ικανότητες σας, στηριχτείτε στη διορατικότητα σας, και θα διαπιστώσετε πως οι προσπάθειες σας θα εκτιμηθούν δεόντως. Στον ερωτικό σας τομέα, εσείς που προσμένετε επανασύνδεση, κάντε το ανάλογο βήμα οι συνθήκες θα είναι απολύτως ευνοϊκές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Νέες επαγγελματικές ευκαιρίες θα σας φέρει ο ερχομός της Σελήνης στους Διδύμους. Με την εμφάνιση του Ερμή στον Ταύρο, θετική κατάληξη θα έχουν οι προτάσεις που θα σας κάνουν, ανοίγεται προοπτική επαγγελματικής ανόδου ίσως και προαγωγής. Ενθουσιασμός και δυναμικότητα θα χαρακτηρίζουν τις διαθέσεις σας,  θα είστε σε θέση να αποφύγετε τις υπερβολές, σύνεση θα υπάρξει στο τρόπο σκέψης σας. Πιθανή θα είναι η προοπτική νέας ερωτικής γνωριμίας, εσείς που θέλετε να ξεφύγετε από τα παλιά δεχτείτε το ραντεβού που θα σας ζητηθεί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη στους Διδύμους και η εμφάνιση του Ερμή στον Ταύρο, θα σας κάνουν ομιλητικούς και επικοινωνιακούς, σήμερα στόχος σας θα είναι οι εποικοδομητικές συμφωνίες, οι δημιουργίες συνεργασίες και οι επανασυνδέσεις. Με δική σας πρωτοβουλία θα περάσετε σε αναλυτικές συζητήσεις, συμφιλιώνεστε με πρόσωπο του στενού σας κύκλου λύνοντας διαφωνία που σας δυσκόλευε εδώ και πολύ καιρό. Θετική κατάληξη μιας συνεργασίας σας θα ικανοποιήσει τις οικονομικές σας απαιτήσεις, ωστόσο προσοχή σε σπατάλες και ανούσιες αγορές, περιορίστε τάσεις επιδεκτικότητας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ζωτικοί και δραστήριοι θα εμφανιστείτε, με τον ερχομό της Σελήνης στους Διδύμους νέα πρόταση θα ακούσετε στον επαγγελματικό σας χώρο, σας δίνω ευθέως τη συμβουλή να μην την απορρίψετε, θα είναι ιδιαιτέρως συμφέρουσα. Με τον Ερμή να εισέρχεται στον Ταύρο, καταφθάνει στα χέρια σας χρηματικό ποσό που αναμένατε, ωστόσο προσοχή να μην υπερβεί η διάθεση σας για υλικές αγορές. Δείξτε ενδιαφέρον σε θέματα που αφορούν οικογενειακά σας πρόσωπα, πείτε ναι σε πρόταση διασκέδασης θα υπάρξει ευχάριστο ερωτικό συμβάν.

ΙΧΘYΕΣ

Με την είσοδο της Σελήνης στους Διδύμους και την εμφάνιση του Ερμή στον Ταύρο, ανοίγεται δίοδος για να κυνηγήσετε νέα επαγγελματικά ενδεχόμενα, εσείς οι ίδιοι θα δημιουργήσετε πρόσφορο έδαφος για εποικοδομητικές και προσοδοφόρες συναλλαγές. Σήμερα θα κινηθείτε με κύρια επιδίωξη σας την ολοκληρωμένη και σοβαρή κατάληξη, αυτή τη φορά δε θα θελήσετε αναβολές ή προχειρότητες. Φανείτε κοινωνικοί και δεχτικοί τους χώρους που θα βρεθείτε, σήμερα θα υπάρξει προοπτική να εμφανιστεί καινούργιο πρόσωπο στη ζωή σας.

Ετικέτες: