• Δευτέρα, 30 Μάρτιος, 2020

Προβλέψεις για Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016

Peristeri News
Νοέμβριος18/ 2016

Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα σύγχυση στην επικοινωνία μας.

ΚΡΙΟΣ

Με τον Ερμή σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα θα σας δώσω τη συμβουλή να μην τρέξετε τα επαγγελματικά σας βήματα, στις διαπραγματεύσεις σας δεν θα πάτε πολύ καλά, αποφύγετε συμφωνίες, συμβόλαια, τρενάρετε όσο μπορείτε τις συζητήσεις σας. Στα ερωτικά σας με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Δία και τον Ουρανό και αντίθεση με τον Πλούτωνα, θα έχετε την ανάγκη να περάσετε σε ειλικρινείς διαλόγους, ωστόσο αν επιθυμείτε οριστικό ξεκαθάρισμα καλό θα είναι να μην βγάλετε ανυπόμονη στάση. Αντιδράσεις θα υπάρξουν σε θέματα δεσμεύσεων ή τελεσιδίκων υποσχέσεων.

ΤΑΥΡΟΣ

Εξοπλιστείτε με υπομονή γιατί σήμερα με τον Ερμή σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα οι υποθέσεις σας θα περάσουν από επικοινωνιακά σκαμπανεβάσματα. Κάποιες διαφωνίες ή εντάσεις θα δυσκολέψουν την εφαρμογή των σχεδίων σας, δεν θα λείψουν αναβολές ίσως και ακυρώσεις. Αφήστε τον χρόνο να κυλήσει αποφεύγοντας να πιέσετε καταστάσεις, μην προσπαθήσετε να τρέξετε με βιασύνη τα γεγονότα. Στην ψυχολογία σας δεν θα υπάρξει σταθερότητα, θα έχετε την ανάγκη να ξεσκάσετε γι αυτό φανείτε δεκτικοί σε κοινωνικές παρέες και συναναστροφές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τον Ερμή σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα ένα είδος σύγχυσης θα υπάρξει στο μυαλό σας, θα προβληματιστείτε με διαφόρων ειδών σκέψεις και εκδοχές που δεν αποκλείεται να χαρακτηριστούν αντιφατικές ή άτοπες. Μην αφήσετε ανεξέλεγκτο τον εσωτερικό προβληματισμό που θα σας κατευθύνει,  το νου σας να μην παγιδευτείτε σε καχυποψίες ή ψευδαισθήσεις. Η χρονική στιγμή δεν θα είναι ευνοϊκή για ρίσκα και απότομες ή ριζικές αλλαγές. Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Δία προσοχή στην παρατραβηγμένη αντίσταση ή αντίδραση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τον Ερμή σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα θα δυσκολευτείτε να εκφραστείτε με σαφήνεια, αποφύγετε επαγγελματικά συμβούλια ή παρουσιάσεις εργασιών. Αντιφάσεις και αντιθέσεις θα υπάρξουν στα λόγια σας, η αντίληψη σας θα είναι παρασυρόμενη και όχι οξυδερκής. Καλό θα είναι, για σήμερα τουλάχιστον, να μην προχωρήσετε συμφωνίες κυρίως οικονομικές, μην αναλάβετε ρίσκα, τρενάρετε όσο μπορείτε επαγγελματικές διαπραγματεύσεις. Προτιμήστε τις ήρεμες και φιλικές παρέες, εστιάστε σε πρόσωπα που να μπορούν να σας χαλαρώσουν και όχι να σας προβληματίσουν.

ΛΕΩΝ

Με τον Ερμή σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα μπερδεμένη και εξαπατημένη από ψευδαισθήσεις θα εμφανιστεί η αντίληψη σας, η διανοητική σας σκέψη δεν θα είναι ανοιχτή σε απόψεις που δεν συγκλίνουν με τις δικές σας. Καθυστερήσεις θα υπάρξουν σε κάποιες χρηματικές σας υποθέσεις, για την ώρα αποφύγετε όσο μπορείτε τις οικονομικές συμφωνίες.  Στον ερωτικό σας τομέα θα συμβούν απρόοπτα γεγονότα, μια τυχαία συνάντηση θα σας ανοίξει δίοδο καθημερινής επικοινωνίας με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, στο χέρι σας θα είναι η μεταξύ σας εξέλιξη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα θα μπερδέψει τις σκέψεις και τις αντιδράσεις σας, δεν αποκλείεται να μπλεχτείτε σε διάλογους με εντάσεις και διχογνωμίες. Ίσως να μην καταφέρετε να μείνετε σταθεροί στις απόψεις σας, αν δεν θέλετε να τρενάρετε τις καταστάσεις και αν αναζητάτε άμεσες λύσεις τότε προσπαθήστε να περιορίσετε την αδιαλλαξία που θα εμφανίσετε. Προσοχή σε ζήτημα αγοραπωλησίας ελλοχεύει κίνδυνος εξαπάτησης.  Ένα ευχάριστο ερωτικό συμβάν θα ενδυναμώσει την αυτοπεποίθηση σας, θα συμβεί συνάντηση με πρόσωπο που θα καταφέρει να αλλάξει τα δεδομένα σας.

ΖΥΓΟΣ

Με τον Ερμή σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα αρνητικοί θα είστε στο να προσπαθήσετε να κατανοήσετε τις αντιλήψεις των γύρω σας. Η τάση που θα έχετε να μείνετε πεισματικά προσκολλημένοι μόνο στις δικές σας απόψεις ή εκδοχές δεν θα φέρουν επιτυχημένη κατάληξη στις συζητήσεις σας. Σήμερα θα υπάρξει ερωτικό γεγονός που θα σας βοηθήσει να απεγκλωβιστείτε από καχυποψίες ή αυταπάτες, ωστόσο όλα θα είναι εξαρτώμενα από το κατά πόσο διαλλακτική θα είναι η διάθεση σας. Αποφύγετε υποσχέσεις που ξέρετε πως είναι δύσκολο να τις τηρήσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τον Ερμή σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα το θολωμένο σκεπτικό σας θα σας δημιουργήσει ανασφάλειες και αναστολές, σήμερα κάπου θα μπερδευτείτε ανάμεσα στο υποθετικό και στο πραγματικό. Σε συναντήσεις και επαγγελματικές συνομιλίες θα σας δοθεί η ευκαιρία να διευκρινίσετε κάποια ζητήματα, όμως θα εμφανίσετε δυσκολία στο να εκφράσετε με σαφήνεια απόψεις και ιδέες. Στον ερωτικό σας τομέα σε τυχαία χρονική στιγμή θα δημιουργηθεί ενδεχόμενο νέας ερωτικής αρχής που ναι μεν θα ανανεώσει την ψυχολογία σας, ωστόσο θα μπερδέψει πρόσωπα και καταστάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τον Ερμή σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα και τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ουρανό και αντίθεση με τον Πλούτωνα, θα εμφανιστούν εσωτερικές αναστολές και αμφισβητήσεις, σήμερα σε κάποια ζητήματα θα δώσετε λάθος εξήγηση. Σε επαγγελματικά άλματα πολύ καλά θα κάνετε και θα κινηθείτε με επιφύλαξη, αποφύγετε την ανάληψη μεγάλων ρίσκων. Στα ερωτικά σας, σε περίπτωση που επιδιώκετε επανασύνδεση, σας δίνω τη συμβουλή να κινηθείτε με ειλικρίνεια, κάντε ξεκάθαρους τους στόχους σας, προσπαθήστε να εκφράσετε ανοιχτά αυτό που νιώθετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα και η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Δία, θα σας φέρουν γεγονότα που θα καθυστερήσουν τα σχέδια σας, κάποιες αρνητικές σας σκέψεις ενδέχεται να σας δημιουργήσουν αδικαιολόγητη διστακτικότητα. Κάτι που έχετε σχεδιάσει θα πάει ελαφρώς πίσω, καλό θα είναι να μην εγκλωβιστείτε σε αβάσιμα αρνητικά προαισθήματα. Η σκέψη σας δεν θα είναι ιδιαιτέρως ισορροπημένη, θα υπάρξουν  συναισθηματικοί κόμποι, ίσως να μην μπορείτε να εντοπίσετε τι ακριβώς είναι αυτό που σας δημιουργεί αναστολές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα και η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ουρανό και αντίθεση με τον Πλούτωνα, θα μπερδέψουν τον συναισθηματικό σας κόσμο, ωστόσο αν προσπαθήσετε να αφήσετε στην άκρη απαισιοδοξίες και αρνητικές εικασίες,  θα διαπιστώσετε πως η τύχη στέκεται σταθερά στο πλάι σας έστω κι αν εμφανίζεται με γεγονότα διφορούμενα. Θα σας δώσω τη συμβουλή να μην αφήσετε τα μικρό εμπόδια να λυγίσουν την αυτοπεποίθηση σας. Μια περίεργη συνάντηση με πρόσωπο ερωτικού ενδιαφέροντος, θα φέρει ανατροπές που τελικά θα αποδειχτούν θετικές και όχι αρνητικές όπως στην αρχή θα υποθέσετε.

ΙΧΘYΕΣ

Με τον Ερμή σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα θα νιώσετε μπερδεμένοι, αιωρούμενοι, θα είστε αναποφάσιστοι. Στις επαγγελματικές σας δοσοληψίες δεν θα εμφανιστείτε και τόσο συνεργάσιμοι γι αυτό μειωμένη θα είναι η πιθανότητα να καταφέρετε να κλείσετε τις εκκρεμότητες σας.  Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Δία και τον Ουρανό και αντίθεση με τον Πλούτωνα, χαλιναγωγείστε τάσεις αρνητικής αντίδρασης, σας συμβουλεύω να χειριστείτε τις καταστάσεις με αυτοσυγκράτηση και με ξεκαθαρισμένες βλέψεις. Αποφύγετε τις σπασμωδικές ενέργειες, το νου σας στις διαστρεβλώσεις και παραποιήσεις.

Ετικέτες: