• Δευτέρα, 13 Ιουλίου, 2020

Προβλέψεις για Κυριακή 5 Μαρτίου 2017

Avatar
Peristeri News
Μάρτιος05/ 2017

Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα ένα καινούριο ξεκίνημα.

ΚΡΙΟΣ

Μπορεί να μπερδευτείτε σήμερα φίλοι Κριοί από τα πολλαπλά ερεθίσματα που θα δεχτείτε από τα προσφιλή σας άτομα, ωστόσο με το τρίγωνο του Άρη με τον Κρόνο, είναι απόλυτα βέβαιο πως αξιοποιείτε την ορμητικότητα και τον ενθουσιασμό σας με θετικό και ευχάριστο τρόπο, έτσι ώστε να αποκομίσετε τα οφέλη μιας καινούριας ερωτικής γνωριμίας οι αδέσμευτοι, οι δε ζευγαρωμένοι να παρακάμψετε τις δυσκολίες και τις κακοτυχίες στον δεσμό σας, αγκαλιάζοντας το ταίρι σας με κέφι και τρυφερότητα.

ΤΑΥΡΟΣ

Πάρτε σήμερα πρωτοβουλίες αγαπητοί Ταύροι στα θέματα εκείνα που είσαστε σίγουροι, χωρίς να περιμένετε να εγκρίνουν τις επιθυμίες σας τα αγαπημένα σας πρόσωπα και οι στενοί σας φίλοι. Διασκεδάστε, χαλαρώστε και απολαύστε μοναδικές στιγμές με τον ερωτικό σας σύντροφο, μην κάνετε υποδείξεις στην συμπεριφορά του άλλου σας μισού, αντιθέτως προσπαθήστε να αφουγκραστείτε τα χτυποκάρδια της σχέσης σας, μην είσαστε νευρικοί και οξύθυμοι, αλλά τρυφεροί και στοργικοί με τον δεσμό σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι αντιθέσεις της Σελήνης σήμερα με τους άλλους πλανήτες φίλοι Δίδυμοι, είναι πιθανόν να επηρεάσει την επικοινωνία σας με τα πρόσωπα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος και τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει συναισθηματικά. Ίσως προετοιμάζεστε πυρετωδώς ψυχολογικά για να αντιμετωπίσετε κάποια σοβαρά οικονομικά θέματα, γι’ αυτό αφήστε στο περιθώριο τις ίντριγκες και τις άσκοπες φλυαρίες και επικεντρωθείτε στον σκοπό σας. Μην αφήνετε να σας χαλάσουν την διάθεση κακόβουλα σχόλια και αδικίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα τετράγωνα της Σελήνης με τον Ήλιο και τον Ερμή σήμερα, είναι σχεδόν βέβαιο πως θα προκαλέσουν αλλαγές και καθυστερήσεις στα σχέδιά σας αγαπητοί Καρκίνοι, και μεταβολές στα σενάρια που φτιάχνατε στο μυαλό σας για μια έξοδο με το ταίρι σας. Παρόλα αυτά, προετοιμαστείτε για τα επόμενα βήματα που πρέπει να κάνετε στην δουλειά σας, ξεκαθαρίστε τα θέλω και τις επιθυμίες σας, προκειμένου να βγείτε από τα συναισθηματικά αδιέξοδα που εμποδίζουν τις ερωτικές σας φιλοδοξίες να γίνουν πράξη.

ΛΕΩΝ

Ίσως κάποιο έκτακτο και απρογραμμάτιστο γεγονός να γίνει αιτία σήμερα φίλοι Λέοντες, για να ξεφύγετε από το πρόγραμμά σας, αλλά θα πρόκειται για μια εξέλιξη που θα πρέπει να δράσετε άμεσα, γρήγορα και αποτελεσματικά, για να καρπωθείτε τα αποτελέσματα που αξίζετε. Δεν υπάρχει καλύτερη διαφυγή από τα προβλήματα της καθημερινότητας, από μια ζεστή φιλική συντροφιά, από την παρέα του άλλου σας μισού, από τον μαγνητισμό ενός θερμού φλερτ για τους αδέσμευτους που έχουν την τιμητική τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η ήδη ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης σε συνδυασμό με το εξάγωνο που σχηματίζει με την Σελήνη σήμερα, είναι ίσως αγαπητοί Παρθένοι μία από τις πιο ευνοϊκές όψεις για να ξαναδείτε έναν φίλο από το παρελθόν, για να εκπλαγείτε με μια ξαφνική εξέλιξη από την επανασύνδεση που περιμένετε, για να ξαναθυμηθείτε με τον ερωτικό σας σύντροφο όμορφες και ρομαντικές στιγμές του χθες στην σχέση σας. Η έντονη ενεργητικότητα που βγάζετε, αν επενδυθεί με τις σωστές σκέψεις και αποφάσεις, τότε η ευτυχία σας ανήκει.

ΖΥΓΟΣ

Αξιοποιήστε τις δυνατότητες και τις καλλιτεχνικές σας ικανότητες σήμερα φίλοι Ζυγοί, το τρίγωνο του Άρη με τον Κρόνο τροφοδοτεί τον δυναμισμό και τον ενθουσιασμό σας, προκειμένου να φέρεται εις παίρας οποιαδήποτε κατάσταση σας απασχολεί. Βοηθήστε τον ερωτικό σας σύντροφο με καλοπροαίρετη διάθεση και υπομονή, πειραματιστείτε με την εξωτερική σας εμφάνιση, διορθώστε και τις παραμικρές ατέλειες για να μαγνητίσετε τον αισθησιασμό του άλλου σας μισού, για να γοητέψετε ένα νέο ειδύλλιο οι αδέσμευτοι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα σας πρότεινα να μην είσαστε απόλυτοι και κάθετοι σήμερα σε αυτά που πιστεύετε και σε ότι σχεδιάζετε αγαπητοί Σκορπιοί, γιατί κάποιες απρόοπτες, αιφνιδιαστικές αλλά και ευχάριστες παράλληλα καταστάσεις, αποδιοργανώσουν το πρόγραμμα και την καθημερινότητά σας. Ένας φίλος που είχατε χαθεί, ένα ερωτικό πρόσωπο που φέρνει την επανασύνδεση που προσδοκούσατε, ένα νεογέννητο φλερτ που απομακρύνθηκε, είναι εξελίξεις και γεγονότα που παραμονεύουν να επηρεάσουν την συναισθηματική σας ζωή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οργανωθείτε φίλοι Τοξότες σήμερα, βάλτε προσωπικούς και συναισθηματικούς στόχους και υπερβείτε τα όριά σας για να τους κάνετε πράξη και να δώσετε στους αγαπημένους σας ανθρώπους και τον ερωτικό σύντροφο τη χαρά και την ευχαρίστηση που περιμένουν από σας. Αν υπάρξουν κάποιες αναβολές ή καθυστερήσεις σε ένα άκρως σημαντικό και ουσιαστικό θέμα που σας απασχολεί, μην επηρεάζεστε αρνητικά, το θετικό αποτέλεσμα δεν αλλάζει, δείξτε συγκαταβατική και ήρεμη διάθεση, ο χρόνος κυλάει υπέρ σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έστω κι αν υπάρχουν γύρω σας εμπόδια, εσείς έχετε την δύναμη και το κουράγιο σήμερα αγαπητοί Αιγόκεροι να ξεπεράσετε τα όρια και τις επιθυμίες σας, κάνοντας την υπέρβαση στα θέματα που επηρεάζουν την καθημερινότητά σας, είτε αφορούν την σχέση με το ταίρι σας, είτε έχουν να κάνουν με οικογενειακές συζητήσεις που πιθανόν εξάρουν τον εκνευρισμό σας. Παραμείνετε όσο μπορείτε περισσότερο στην ηρεμία και την γαλήνη του δικού σας χώρου, μην κάνετε βιαστικές κινήσεις που ίσως αποβούν μοιραίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μια υπέροχη Κυριακή σας περιμένει φίλοι Υδροχόοι, που είναι κρίμα να την γεμίσετε με έγνοιες και σκέψεις για τα επαγγελματικά σας, αλλά είναι μεγάλη ανακούφιση να την χαρείτε με αγαπημένους φίλους, με τα προσφιλή σας άτομα, με μια κοντινή φυγή με το ταίρι σας, πλημμυρίζοντας έτσι με εικόνες και χαρμόσυνες παραστάσεις τον εσωτερικό σας κόσμο. Υπάρχει ανάγκη να πάρετε τα ηνία της συναισθηματικής ζωής στα χέρια σας, αφού πρώτα αφουγκραστείτε τις επιθυμίες και τις πραγματικές ανάγκες του δεσμού σας.

ΙΧΘYΕΣ

Οι αστρολογικές όψεις και οι δυσαρμονικές θέσεις της Σελήνης, είναι πιθανόν αγαπητοί Ιχθύες να επηρεάσουν την ψυχολογική σας διάθεση, να μην έχετε ιδιαίτερο κέφι να συμβάλετε με προθυμία στις ανάγκες και τα θέλω του ερωτικού σας συντρόφου, ωστόσο είναι μια μέρα που καλό θα είναι να επιζητήσετε κάποιες χρήσιμες επαφές για την κοινωνική και προσωπική σας καταξίωση, που ίσως ανατρέψει όσα πιστεύατε έως τώρα. Οι στιγμές με το ταίρι σας αποτελούν βάλσαμο στο άγχος και στην ανασφάλειά σας. 

Ετικέτες: