• Πέμπτη, 20 Ιούνιος, 2019

Προβλέψεις για Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018

Peristeri News
Δεκέμβριος16/ 2018

Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα πολλές κοινωνικές συναναστροφές.

ΚΡΙΟΣ

Με τη σημερινή μέρα αναδεικνύονται κάποιες διαφορές με συνεργάτες σας, ανταγωνιστική διάθεση και ασυμφωνία σε συζητήσεις με τα προσφιλή άτομα και τον ερωτικό σας σύντροφο, γι’ αυτό πρέπει να περιορίσετε τον αυθορμητισμό και τον ενθουσιασμό σας, να επιστρατέψετε την εξυπνάδα και την ευελιξία σας στον λόγο και τις πράξεις. Ξεσηκώνεται το φλογερό σας ταμπεραμέντο, αναζωπυρώνεται ο έρωτας στον δεσμό σας, μην σπαταλάτε άλλο χρόνο σε ίντριγκες και άκαρπες ζήλειες.

ΤΑΥΡΟΣ

Φροντίστε να είσαστε συνεπείς σήμερα με τα επαγγελματικά και τα οικονομικά ζητήματα που σας απασχολούν, να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας, με την ψυχική σας γαλήνη και την εξωτερική σας εμφάνιση, να ρίξετε το βάρος σας σε ένα θέμα υγείας, να μην υπεκφεύγετε να εξομολογηθείτε τα αληθινά σας συναισθήματα στον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά. Μην παίρνετε αψήφιστα όσα συμβαίνουν στην σχέση σας και μην θεωρείτε την αγάπη δεδομένη κατάσταση στην ερωτική σας ζωή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πιθανόν η πίεση που αισθάνεστε στην δουλειά σας και η ανάγκη να τακτοποιήσετε και να διευθετήσετε πολλά θέματα μαζί, κουράσει τα νεύρα και τις αντοχές σας. Μην απελπίζεστε μπόρα είναι και θα περάσει, αν δεν δώσετε σημασία και αξία σε λόγια προσώπων που επιβουλεύονται την ικανοποίηση και την ευτυχία σας, αν δείξετε συγκαταβατική διάθεση σε μια διαφωνία με τον ερωτικό σύντροφο, αν δεν ξεπεράσετε όσα μικρά και ασήμαντα σας αγχώνουν και σας στεναχωρούν στον δεσμό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η εσωτερική και η εξωτερική πίεση που αισθανθείτε σήμερα, είναι πιθανόν να επηρεάσει τις πάσης φύσεως σχέσεις σας, να επέλθει μια έντονη ρήξη με συνεργάτη ή αγαπημένο σας πρόσωπο, να ενταθεί ακόμα περισσότερο μία ήδη γκρίζα κατάσταση που επικρατεί στον δεσμό σας. Ξεπεράστε τις αντιξοότητες και τις παγίδες που στήνονται γύρω σας, με σύνεση και ορθή σκέψη, εμπιστευτείτε το ένστικτό σας για να κάνετε τις σωστές και συμφέρουσες επιλογές.

ΛΕΩΝ

Δώστε ιδιαίτερη προσοχή σήμερα, στις μετακινήσεις σας και στις πάσης φύσεως διαπροσωπικές σας σχέσεις, στον τρόπο που συνεννοείστε με τους συναδέλφους και τα προσφιλή σας άτομα, στις συμβουλές που σας δίνουν και σε εκείνες που προσφέρετε στον περίγυρό σας. Διώξτε την ασάφεια και την ασυνεννοησία από την ερωτική σας ζωή, αφουγκραστείτε τις ανάγκες και τα θέλω του συντρόφου σας, ρίξτε νερό στο κρασί των εντάσεων, αγκαλιάστε τον δεσμό σας με αφοσίωση και αισιοδοξία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η σημερινή μέρα ανακινεί ορισμένα πρακτικά θέματα της επαγγελματικής και κοινωνικής σας ζωής, για αυτό ας είστε περισσότερο εγκρατείς στις εκφράσεις και στις αποφάσεις σας, ας μην ξοδεύετε ακόμα και από το υστέρημα σας για αγορές που δεν είναι αναγκαίες. Επικεντρώστε την φροντίδα και την προσοχή σας στα οικεία σας πρόσωπα και στο ερωτικό σας ταίρι, συμφιλιωθείτε με τις ανάγκες της καρδιάς σας, αγκαλιάστε το άλλο σας μισό με εντιμότητα και ειλικρινή αισθήματα.

ΖΥΓΟΣ

Χρειάζεται οπωσδήποτε να ρισκάρετε με τις επαγγελματικές και προσωπικές σας σχέσεις για να διακρίνετε τους πραγματικούς φίλους και τους έμπιστους συνεργάτες σας. Από την μια όψη του νομίσματος ο έρωτας και το συναίσθημα του συντρόφου σας μαγνητίζουν το ενδιαφέρον σας, από την άλλη είναι βέβαιο πως ο εσωτερικός σας κόσμος συγκρούεται για τα πρέπει και τα θέλω σας, ισορροπήστε τα εκρηκτικά σας αισθήματα, είναι η πιο σωστή επιλογή για τον δεσμό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είναι πολύ πιθανό να προκύψουν αλλαγές και μεταβολές σε κάποιο σημαντικό σας σχέδιο, σε μια προγραμματισμένη συνάντηση, σε μια συμφωνία που είχατε υπολογίσει, που πρέπει να τις δείτε μάλλον με θετικό μάτι γιατί επηρεάζουν αρμονικά το άμεσο μέλλον. Ίσως σήμερα βγει στο φως ένα δικό σας συναισθηματικό μυστικό ή μια αλήθεια καρδιάς που κρύβει ο ερωτικός σας σύντροφος, αγκαλιάστε με ηρεμία και πραότητα τις εξελίξεις και τα γεγονότα, είναι μόνο για το συμφέρον σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ευχάριστες εξελίξεις και χαρούμενα γεγονότα εκδηλώνονται σήμερα στην δουλειά σας και την προσωπική σας ζωή, αφού η σημερινή μέρα σας δίνει την ώθηση και την δύναμη να προωθήσετε τα σχέδια και τις ιδέες σας με τον καλύτερο τρόπο, να έχετε ευλυγισία και ευελιξία στην επικοινωνία σας με τον ερωτικό σύντροφο, οι δε αδέσμευτοι να μην αφήσετε να περάσει απαρατήρητη μια εξαιρετική, καινούρια γνωριμία που μαγνητίζει την προσοχή και το ενδιαφέρον της καρδιάς σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πρέπει απαραίτητα να ξεπεράσετε τις ανταγωνιστικές και έκρυθμες τάσεις που σας δημιουργεί η σημερινή μέρα, για να αναπτύξετε τις επιθυμίες και τις επιδιώξεις σας στους συναδέλφους και τα προσφιλή σας άτομα, με ήρεμο και ισορροπημένο τρόπο. Μην λογαριάζετε χωρίς τον ξενοδόχο στην ερωτική σας ζωή και μην παίρνετε σημαντικές αποφάσεις για τον δεσμό σας, δίχως να συμφωνήσετε με τον άνθρωπο που σας συντροφεύει, γιατί ελλοχεύει κίνδυνος ρήξης στην σχέση σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κάντε ότι περνάει από το χέρι σας σήμερα για να πάρουν σάρκα και οστά τα επαγγελματικά σας σχέδια και οι προσωπικοί σας στόχοι, φτάστε το μαχαίρι στο κόκκαλο στην συναισθηματική σας ζωή για να εξακριβώσετε την ειλικρινή και έντιμη στάση του άλλου σας μισού. Δείτε τις ερωτικές σας αντοχές, παλέψτε με τις δυσκολίες και τα διλήμματα στον δεσμό σας, αποτινάξτε τη νωθρότητα και την μουντάδα από την σχέση σας, χαλαρώστε στην αγκαλιά του συντρόφου σας με δοτικότητα και πάθος.

ΙΧΘΥΕΣ

Κάποιες συζητήσεις με συναδέλφους ή με πρόσωπα από το οικογενειακό σας περιβάλλον, είναι πολύ πιθανό να σας βγάλουν σήμερα εκτός εαυτού, για αυτό το λόγο χρειάζεται να επιστρατέψετε την ηρεμία και την εσωτερική σας γαλήνη για να αποφύγετε τυχόν συγκρούσεις που ίσως είναι καθοριστικές για μια σημαντική σχέση σας. Αποδείξτε τις πραγματικές σας δυνατότητες και τις πρακτικές σας ικανότητες στον άνθρωπο που αγαπάτε, ποντάρετε στην διπλωματία σας για να ξεπεραστούν οι εντάσεις.

Ετικέτες: