• Τετάρτη, 3 Ιουνίου, 2020

Προβλέψεις για Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2017

Avatar
Peristeri News
Ιανουάριος02/ 2017

Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα κυριαρχεί το συναίσθημα.

ΚΡΙΟΣ

Κρατήστε, φίλοι Κριοί, σήμερα τις σκέψεις και τις αποφάσεις για τον εαυτό σας και μην ανοίγεστε εύκολα σε αμφίβολα άτομα και περίεργες καταστάσεις, μέχρι τη στιγμή που θα είστε έτοιμοι εσωτερικά και εξωτερικά να εκφράσετε τα θέλω και τις επιθυμίες σας. Συγκινησιακές εκρήξεις και διαφωνίες με κοντινά πρόσωπα και φίλους, είναι πιθανό να επηρεάσουν την ηρεμία και την ψυχική σας ισορροπία, μη δίνετε περισσότερη σημασία από ό,τι χρειάζεται στις μικροπαρεξηγήσεις και τις διαφωνίες με το ταίρι που αγαπάτε.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη κάνει σύνοδο με την Αφροδίτη σήμερα, αγαπητοί Ταύροι, και σας βοηθάει να κάνετε εποικοδομητικές και ευχάριστες συζητήσεις, που σας είναι χρήσιμες και ωφέλιμες για να προωθήσετε και να προχωρήσετε τα σχέδια και τα προσωπικά σας όνειρα. Οι κινήσεις, οι επιλογές και οι αποφάσεις σας, καλό θα είναι να χαρακτηρίζονται από σιγουριά, σοβαρότητα και τρυφερότητα, για να κατακτήσετε τις συναισθηματικές και προσωπικές σας φιλοδοξίες, για να πραγματώσετε τα ερωτικά όνειρα και τα θέλω σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Προσπαθήστε να χαλαρώσετε αρκετά σήμερα, φίλοι Δίδυμοι, μην προκαλείτε την τύχη σας με καβγάδες και εντάσεις με άτομα του οικογενειακού και φιλικού περιβάλλοντος και μη βιάζεστε να αλλάξουν όλες οι αμφίρροπες καταστάσεις γύρω σας από την μια στιγμή στην άλλη. Ίσως προκαλείτε να συμβεί αυτό που φοβάστε περισσότερο με τον αρνητισμό και τη διστακτικότητά σας, ακολουθείστε τις πλανητικές συγκυρίες που σας παροτρύνουν να απελευθερώσετε ήρεμα, τις απόψεις σας για το μέλλον του δεσμού σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την Σελήνη να περνάει στους Ιχθύες σήμερα, αγαπητοί Καρκίνοι, οργανώστε με φίλους και τον ερωτικό σύντροφο μια απόδραση κοντά στη θάλασσα, απολαύστε την θετική αύρα των αστρολογικών όψεων για να επωφεληθείτε σε προσωπικό και συναισθηματικό επίπεδο. Η σκέψη σας εστιάζεται σε μια κοινή επιδίωξη με το ταίρι σας, τα λόγια και οι πράξεις σας οδηγούνται από το ένστικτο και την διαίσθησή σας, απολαύστε αισθησιακές στιγμές στη σχέση σας, διώξτε το άγχος από την καρδιά σας.

ΛΕΩΝ

Το σημερινό εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ερμή, φίλοι Λέοντες, σας ωθεί σήμερα να απολαύσετε μια όμορφη μέρα με συναισθηματικές εναλλαγές με τους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Διασκεδάστε, χαρείτε τη ζωή, χαλαρώστε και απολαύστε μοναδικές, τρυφερές στιγμές με τον ερωτικό σύντροφο, δραστηριοποιηθείτε στο κομμάτι των φιλικών και συναισθηματικών σας σχέσεων, οργανώστε μια ζεστή συγκέντρωση με τους οικείους σας, αποδείξτε στους γύρω σας το δυναμισμό και την τόλμη σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αφεθείτε, αγαπητοί Παρθένοι, σε ό,τι επιθυμεί η καρδιά σας, κάντε πράξη τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σας σε όλους τους τομείς της ζωής σας σήμερα, λειτουργήστε με το ένστικτο και όχι με την πρακτική πλευρά του εαυτού σας. Ξεπεράστε τις συσσωρευμένες δυσκολίες του τελευταίου διαστήματος, πάρτε βαθιές συναισθηματικές ανάγκες στο πλευρό του ανθρώπου που αγαπάτε, η σύνοδος Άρη-Ποσειδώνα, είναι πολύ πιθανόν να σας δημιουργήσει κάποιες μικροκαθυστερήσεις, αλλά όχι ακυρώσεις στα σχέδιά σας.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα τελειοποιήστε ό,τι και αν αποφασίσετε να κάνετε, είτε είναι μια εκκρεμότητα στην επαγγελματική σας καριέρα, είτε αφορά ένα δυναμικό ξεκαθάρισμα στην προσωπική και συναισθηματική σας ζωή, η τύχη είναι με το μέρος σας, οι πλανητικές όψεις της Σελήνης είναι άκρως βοηθητικές για να χαρείτε τις μικρολεπτομέρειες της ερωτικής σας σχέσης, για να απολαύσετε μια τρυφερή κουβέντα με τον άνθρωπο που αγαπάτε, για να είστε περισσότερο δεκτικοί και πρόθυμοι στις επιθυμίες του δεσμού σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη εισέρχεται στους Ιχθύες, φίλοι Σκορπιοί, και σας προκαλεί να λειτουργήσετε περισσότερο με το ένστικτο και τη διαίσθησή σας, παρά με την ορθολογιστική και ρεαλιστική πλευρά των πραγμάτων. Μην πλανάστε από γκρίζες σκέψεις και αμφιβολίες για τον ερωτικό σας σύντροφο, δείξτε την συμπόνια και την κατανόησή σας στα προσφιλή άτομα και το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, αγκαλιάστε με ζεστή και ρομαντική διάθεση τα όποια προβλήματα και διλήμματα ταλαιπωρούν τη σχέση σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ίσως χρειάζεται να δείξετε μεγαλύτερη πυγμή και θάρρος σήμερα, αγαπητοί Τοξότες, σε όσους σας θεωρούν νωχελικούς και κουρασμένους, να γίνετε πιο δραστήριοι και δημιουργικοί στη δουλειά και την προσωπική σας καθημερινότητα, να εκμεταλλευτείτε κάθε δυνατή ευκαιρία που θα παρουσιαστεί για να βελτιώσετε τις οικονομικές σας απολαβές. Σκεφτείτε θετικά και γαλήνια για το ταίρι που σας ενδιαφέρει, μη βιάζεστε να πάρετε αποφάσεις εν βρασμώ ψυχής, που αργότερα δεν θα μπορείτε να αντιστρέψετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μεγάλη προσοχή, φίλοι Αιγόκεροι, στα τυχερά παιχνίδια, μην ανοίγεστε απερίσκεπτα, διαφυλάξτε τη σταθερότητα και την ισορροπία στην τσέπη σας. Ανασυντάξτε τις συναισθηματικές σας δυνάμεις σήμερα με τον άνθρωπο που αγαπάτε, δημιουργήστε τρυφερή και ρομαντική ατμόσφαιρα με το ταίρι σας, ποντάρετε περισσότερο στην αγάπη και λιγότερο στον τζόγο, κερδίστε για πάντα το πάθος και τη δοτικότητα του ερωτικού συντρόφου, μη δημιουργείτε ανασφάλειες και αμφιβολίες σε όσους θέλουν το καλό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ξοδέψτε χρήματα με μέτρο, αλλά και ενέργεια από την ψυχική σας δύναμη και την εσωτερική σας παρορμητικότητα σήμερα, αγαπητοί Υδροχόοι, η εύνοια της τύχης είναι με το μέρος των τολμηρών και εσείς το τελευταίο διάστημα ίσως αποτελείτε παράδειγμα προς μίμηση για τους οικείους και τα προσφιλή σας άτομα. Δείτε με περισσότερη σοβαρότητα την επίτευξη των συναισθηματικών σας στόχων, αγκαλιάστε τον ερωτικό σύντροφο με αμοιβαιότητα και συναινετική διάθεση, χαρείτε την αγάπη του δεσμού σας.

ΙΧΘYΕΣ

Με την σημερινή Σελήνη στο ζώδιό σας, φίλοι Ιχθύες, είναι σίγουρο πως οι ενέργειες και οι πράξεις σας κατευθύνονται περισσότερο από το συναίσθημα και το ένστικτό σας και λιγότερο από τη λογική, για αυτό προσέξτε τι ονειρεύεστε, τι σκέφτεστε, τι φαντάζεστε για το ερωτικό μέλλον, ισορροπώντας τα θέλω και τις επιθυμίες σας με τις ουσιαστικές ανάγκες του συντρόφου σας. Όμορφες και τρυφερές στιγμές ξεδιπλώνονται στο δεσμό σας, ο δρόμος της αγάπης είναι ανοιχτός, εμπιστευτείτε τα αισθησιακά σας ταλέντα.

Ετικέτες: