• Κυριακή, 7 Ιουνίου, 2020

Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της Έκθεσης Εικαστικών

Avatar
Peristeri News
Δεκέμβριος17/ 2010

Πραγματοποιήθηκαν σήμερα τα εγκαίνια της Έκθεσης Εικαστικών στο Ιερό Προσκύνημα Υπεραγίας Θεοτόκου «Άξιον Εστί» στο Αιγάλεω.

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στην αίθουσα του Ιερού Προσκυνήματος Υπεραγίας Θεοτόκου «Άξιον Εστί» Αιγάλεω, επί της οδού Συνταγματάρχου Δαβάκη 7 (Περιοχή Άγιος Σπυρίδων) τα εγκαίνια της Εκθέσεως Εικαστικών.

Η Έκθεση έχει τρείς νέους Καλλιτέχνες: τον Αλέξιο Παπαπέτρου (Μικρογλυπτά σε Μπρούτζο – ασήμι), Αγγελική Ραυτοπούλου (Αγιογράφο – Ζωγράφο) και Ηλία Ζαΐμη (Φωτογραφία).

Τα έργα του Αλεξίου Παπαπέτρου έχει δει και σχολιάσει με της καλύτερες κριτικές του ο Παγκοσμίου φήμης Έλληνας Γλύπτης και Καλλιτέχνης ΤΑΚΗΣ.

Και οι τρεις καλλιτέχνες πραγματοποιούν την Έκθεση τους στον χώρο του Ιερού Προσκυνήματος μιας και τα έσοδα αυτής της Εκθέσεως θα διατεθούν ΥΠΕΡ της ΑΠΟΠΑΙΡΑΤΩΣΕΩΣ του Πνευματικού Διαδικτυακού Κέντρου Νεότητας «Άξιον Εστί».

Στο PeristeriNews.gr, για τα εγκαίνια της έκθεσης, μας μίλησε ο Αρχιμανδρίτης Σπυρίδων Κατσιμπρής και η σύμβουλος του Δημάρχου Περιστερίου κυρία Ελένη Ξεκαλάκη-Καραμανλή.