• Σάββατο, 29 Φεβρουάριος, 2020

Πολύωρη ταλαιπωρία για τους οδηγούς στην Ε.Ο. Αθηνών – Λαμίας

Peristeri News
Δεκέμβριος31/ 2014

Πολύωρη ταλαιπωρία βίωσαν οι οδηγοί που ταξίδευσαν χθες τη νύχτα έως τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας, στο ρεύμα προς Αθήνα.

Πολύωρη ταλαιπωρία βίωσαν οι οδηγοί που ταξίδευσαν χθες τη νύχτα έως τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας, στο ρεύμα προς Αθήνα, λόγω διακοπών κυκλοφορίας που σημειώθηκαν στο ρεύμα προς Αθήνα, με αποτέλεσμα τα διερχόμενα Ι.Χ. να παραμείνουν επί ώρες ακινητοποιημένα και να σχηματιστούν ουρές χιλιομέτρων.

Όλα ξεκίνησαν χθες λίγο μετά τις 22.00, όταν μια νταλίκα που κινείτο με κατεύθυνση την Αθήνα δίπλωσε στο 105ο χλμ κοντά στο Ακραίφνιο. Η κυκλοφορία διακόπηκε επί περίπου 10 λεπτά, ενώ μέχρι να απομακρυνθεί η νταλίκα από το οδόστρωμα η κίνηση των αυτοκινήτων γινόταν επί ώρες από ένα ρεύμα με αποτέλεσμα να υπάρχει μεγάλη βραδυπορία.

Λίγο μετά τις 4.00 τα ξημερώματα στο ίδιο σημείο της Εθνικής ντεραπάρισε λεωφορείο που κινείτο επίσης προς Αθήνα με συνέπεια να διακοπεί εκ νέου η κυκλοφορία.

Ι.Χ. και φορτηγά που κινούνταν προς Αθήνα παρέμειναν ακινητοποιημένα με αποτέλεσμα να σχηματιστούν ουρές χιλιομέτρων.

Περίπου στις 7.00 το πρωί γερανός που έφτασε στο σημείο απομάκρυνε το λεωφορείο, ενώ χρειάστηκαν πάνω από δύο ώρες για επανέλθει η ομαλή ροή αφού εκατοντάδες φορτηγά και Ι.Χ. είχαν παραμείνει εγκλωβισμένα για περισσότερο από τρεις ώρες στο εθνικό δίκτυο χωρίς να υπάρχει δυνατότητα εναλλακτικής διαδρομής.

Σύμφωνα με την αστυνομία, αυτήν τη στιγμή η κυκλοφορία εξελίσσεται ομαλά.