• Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου, 2020

Πολέμης: «Θεώρησα την πρόταση σωτηρία του συλλόγου, χρέη αξεπέραστα που δεν γνώριζα»

Παύλος Κουστέρης
Παύλος Κουστέρης
Ιούνιος03/ 2017

Θέση για πρώτη φορά πήρε ο εκ των διοικητικών παραγόντων, Ανδρέας Πολέμης, στις εξελίξεις που αφορούν το πλάνο «Φάρος Περιστερίου» μέσω Facebook.

Σε σχετικά ερωτήματα που του τέθηκαν από οπαδούς του ΓΣ Περιστερίου, ο Ανδρέας Πολέμης δεν κρύφτηκε και αποφάσισε να απαντήσει δίνοντας τη δική του εικόνα, κάνοντας λόγο για μια πρόταση που τη θεώρησε σωτηρία του συλλόγου, καθώς έλαβε γνώση για χρέη τα οποία δεν είχε υπ’ όψιν, όταν ήρθε στο Περιστέρι.

Επιπλέον, ζήτησε «συγγνώμη» για την αναστάτωση –όπως θεωρεί ο ίδιος- ότι έφερε, ενώ στο τέλος έγραψε αινιγματικά ότι ίσως είναι καλύτερο για τον ίδιο να περνά χρόνο με την οικογένειά του και ευχήθηκε ό,τι καλύτερο για τη συνέχεια.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Ανδρέα Πολέμη:

«Πραγματικα λυπαμαι..!Νομιζω οτι αναστατωσα μια πολη με μια προταση που θεωρησα σωτηρια του συλλογου…λαμβανοντας υπ οψιν τα χρεη που υπαρχουν ( και τα οποια δεν ηξερα οταν ηρθα) και τα οποια ειναι αξεπεραστα.

Πως μπορει αυτο να θεωρειται οτι το κανω για “προσωπικη μου προβολη και ενδιαφερον για την τσεπη μου” απορω…
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΧΗ & ΑΠΟΔΟΧΗ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ…και πραγματικα ζητω ταπεινα συγνωμη για την αναστατωση…

Ισως ειναι πιο φρονιμο να σπαταλω το χρονο μου με την οικογενεια μου…
Ευχομαι ο,τι καλυτερο για την συνεχεια…!