• Σάββατο, 29 Φεβρουάριος, 2020

Ποιοι δρόμοι έχουν κλείσει στην Αττική λόγω της χιονόπτωσης

Peristeri News
Δεκέμβριος31/ 2014

Συνεχίζονται στην Αττική τα προβλήματα στις μετακινήσεις λόγω της χιονόπτωσης.

Συνεχίζονται στην Αττική τα προβλήματα στις μετακινήσεις λόγω της χιονόπτωσης.

Συγκεκριμένα, έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην επαρχιακή οδό Ελευσίνας – Δερβενοχωρίων, στη λεωφόρο Φυλής από το ύψος της Μονής Κλειστών, στην περιφερειακή οδό Πεντέλης – Ν. Μάκρης από το στρατιωτικό νοσοκομείο 414 έως τη διασταύρωση του Αγ. Πέτρου και στη λεωφόρο Πάρνηθος από το 22ο χλμ, δηλαδή από το τελεφερίκ ως το καζίνο.

Η κυκλοφορία έχει διακοπεί επίσης στην Παλαιά Εθνική Οδό Αθηνών – Θηβών από το 4ο χλμ, δηλαδή από το ύψος της Μάνδρας στο ρεύμα προς Θήβα, καθώς και από το 30ο χλμ στο ρεύμα προς Αθήνα.

Μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες κινούνται τα οχήματα στον παράδρομο της Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας από το 30ο χλμ, στο ύψος της Μαλακάσας, στο ρεύμα προς Λαμία, αλλά και σε όλο το επαρχιακό δίκτυο Μαλακάσας, Μαρκόπουλου Ωρωπού, Καλάμου Ωρωπού, Καπανδριτίου, Αφιδνών και Ιπποκράτειου Πολιτείας.

Παράλληλα, αλυσίδες χρειάζονται οι οδηγοί σε όλο το δημοτικό επαρχιακό και ορεινό δίκτυο του δήμου Μάνδρας, δηλαδή στις περιοχές της Ψάθας, του Πόρτο Γερμενό, της Οινόης, των Βιλίων και του Αλεποχωρίου.