• Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου, 2020

ΠΟΕ-ΟΤΑ: Νέος πρόεδρος ο Νίκος Τράκας

Peristeri News
Peristeri News
Νοέμβριος26/ 2015

Ο Νίκος Τράκας εξελέγη νέος πρόεδρος της ΠΟΕ-ΟΤΑ, μετά την επίσημη παραίτηση του επί 14 συναπτά έτη επικεφαλής, Θέμη Μπαλασόπουλου.

Κατά την αποχαιρετιστήρια ομιλία του, ο κ. Μπαλασόπουλος δεσμεύτηκε ότι θα συνεχίσει να είναι «παρών» στους καθημερινούς αγώνες των εργαζομένων στο δημόσιο και την τοπική αυτοδιοίκηση. «Δώσαμε δύσκολες μάχες, συγκρουστήκαμε με μεγάλα συμφέροντα, καταφέραμε να λύσουμε προβλήματα, θέσαμε τις βάσεις για την επίλυση άλλων, ανακόψαμε την εφαρμογή επώδυνων μέτρων» τόνισε εν συνεχεία.

«Στον ”πόλεμο” των μνημονίων η ΠΟΕ-ΟΤΑ μπήκε στο στόχαστρο. Εγώ προσωπικά, ως πρόεδρος δέχθηκα συστηματικά επιθέσεις από συγκεκριμένα ΜΜΕ, δέχθηκα τόνους λάσπης, λοιδορήθηκα. Άντεξα και αντέξαμε» σημείωσε και πρόσθεσε ότι «δεν το βάλαμε κάτω και καταστήσαμε την Ομοσπονδία μας την πιο δυναμική συνδικαλιστική οργάνωση στο χώρο του Δημοσίου. Καταφέραμε να μας φοβούνται και όχι να μας λυπούνται».

Καταλήγοντας, διαβεβαίωσε ότι «λειτούργησα πέρα και μακριά από πολιτικές και μικροπαραταξιακές σκοπιμότητες με γνώμονα μόνο το συμφέρον των εργαζομένων».

Ο Νίκος Τράκας, νέος πρόεδρος της εκτελεστικής επιτροπής της ΠΟΕ-ΟΤΑ
Ο Νίκος Τράκας, νέος πρόεδρος της εκτελεστικής επιτροπής της ΠΟΕ-ΟΤΑ