• Τετάρτη, 29 Ιανουάριος, 2020

Ποδαρικό στο 2011 για τον Γ.Σ.Π. την Τετάρτη

Peristeri News
Ιανουάριος04/ 2011

Επιστροφή στη δράση αύριο (5/1) για την ανδρική ομάδα μπάσκετ, καθώς ξαναρχίζει το πρωτάθλημα έπειτα από σχεδόν είκοσι ημέρες διακοπής του πρωταθλήματος στην Α1.

Επιστροφή στη δράση αύριο (5/1) για την ανδρική ομάδα μπάσκετ, καθώς ξαναρχίζει το πρωτάθλημα έπειτα από σχεδόν είκοσι ημέρες διακοπής του πρωταθλήματος στην Α1.

Το Περιστέρι υποδέχεται στις 17:00 τον Πανελλήνιο και θέλει να κάνει ποδαρικό στο 2011 με τον καλύτερο τρόπο, δηλαδή επιτυγχάνοντας την 6η νίκη της από το ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου.

Ο Τζίμης Κουστένης, συνεργάτης του Αργύρη Πεδουλάκη και ο Γιούρε Μότσνικ, μίλησαν στο επίσημο site του ΕΣΑΚΕ, για την αναμέτρηση με την ομάδα η οποία πέρυσι έπαιξε στο F4 του Eurocup και τερμάτισε στην 4η θέση της εγχώριας βαθμολογίας.

ΤΣΙΜΗΣ ΚΟΥΣΤΕΝΗΣ

Εύχομαι σε όλους καλή χρονιά με υγεία. Το παιχνίδι έχει την ιδιαιτερότητα να είναι το πρώτο έπειτα από μια μεγάλη διακοπή του πρωταθλήματος. Εμείς προερχόμαστε από ένα άσχημο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, αλλά δουλέψαμε καλά τις προηγούμενες μέρες. Μπαίνει πάλι το “πρέπει” για να το κερδίσουμε. Ο Πανελλήνιος είχε προβλήματα, όμως έχει καλό υλικό με εμπειρία και ψυχολογία των κρίσιμων παιχνιδιών. Οι απουσίες και το γεγονός ότι παίζουν με την πλάτη στον τοίχο, μπορεί να συσπειρώσουν τους αντιπάλους μας.

ΓΙΟΥΡΕ ΜΟΤΣΝΙΚ

Ο Πανελλήνιος είναι πάρα πολύ καλή ομάδα ανεξάρτητα από τα αποτελέσματά τους. Εχουν καλούς παίκτες σε κάθε θέση. Περιμένω ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά αν παίξουμε σκληρή άμυνα και έξυπνα στην επίθεση, μπορούμε να το κερδίσουμε.