• Σάββατο, 4 Ιουλίου, 2020

Πληροφορίες εγγραφής κοινού στο Κολυμβητήριο Περιστερίου

Avatar
Peristeri News
Σεπτέμβριος01/ 2016

Το δημοτικό κολυμβητήριο Περιστερίου στην περιοχή της Χωράφας συγκεντρώνει κάθε χρόνο το ενδιαφέρον των συμπολιτών μας για την άθληση τους. Το PeristeriNews.gr σας ενημερώνει για όλα όσα χρειάζεστε αν έχετε αποφασίσει να εγγραφείτε στο δημοτικό κολυμβητήριο.

Αρχικά η ημερομηνία έναρξης των εγγραφών αναμένεται να ξεκινήσει μεταξύ 10 με 15 Σεπτεμβρίου με τις ώρες εγγραφών για το κοινό να κυμαίνονται από τις 08:00 μέχρι τη 13:00 στη γραμματεία του κολυμβητηρίου από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή.

Οι ώρες λειτουργίας κοινού όπως όλα δείχνουν θα είναι όμοιες με την προηγούμενη χρονιά από τις 08:00 μέχρι τις 12:00 σε καθημερινή βάση.

Αναφορικά με τα δικαιολογητικά οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να προσκομίσουν τα ανάλογα έγγραφα από καρδιολόγο ή παθολόγο, δερματολόγο και γυναικολόγο (γυναίκες). Ακόμα θα χρειαστούν μια φωτογραφία, μια βεβαίωση ΔΕΚΟ για την επιβεβαίωση ότι ο ενδιαφερόμενος είναι δημότης Περιστερίου και την αστυνομική ταυτότητα. Για την επιβεβαίωση των προνομιακών τιμών στους ανέργους είναι απαραίτητη η προσκόμιση εκκαθαριστικού και κάρτας ανεργίας.

Τέλος σχετικά με το κόστος συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι που δεν ανήκουν σε κάποια κατηγορία προνομιακών τιμών (άνεργοι κλπ) θα πρέπει να καταβάλουν 30€/μήνα. Η συμμετοχή στους δικαιούχους ανέργους θα κοστίζει 8€/μήνα. Η τιμή συμμετοχής για δημότες εκτός Περιστερίου αναμένεται να κινηθεί στις ίδιες τιμές με πέρυσι, στα 35€/μήνα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις εγγραφές και την ακριβή ημερομηνία έναρξης μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο 210 50 25 380.