• Σάββατο, 11 Ιουλίου, 2020

Πλημμύρισε το ΚΥΒΕ στην κοπή πίτας του Ανδρέα Παχατουρίδη (video)

Avatar
Peristeri News
Ιανουάριος28/ 2019

Μικρός αποδείχτηκε ο χώρος του ΚΥΒΕ για την κοπή πίτας της παράταξης «Με την Κοινωνία μπροστά» του Δημάρχου Περιστερίου, Ανδρέα Παχατουρίδη.

Παράγοντες της πολιτικής και της τοπικής αυτοδιοίκησης και εκατοντάδες πολίτες βρέθηκαν το πρωί της Κυριακής στο ΚΥΒΕ δείχνοντας τη δυναμική που αποπνέει η παρουσία του κ. Παχατουρίδη για το Περιστέρι και τη Δυτική Αθήνα.

Την εκδήλωση συντόνισε η Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πολιτισμού, Μαίρη Τσιώτα-Μάρκου καλωσορίζοντας τους εκατοντάδες πολίτες που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση.

Λίγο πριν την ομιλία του Δημάρχου, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν βίντεο με τα πεπραγμένα της διοίκησης του Δήμου Περιστερίου μέσω των δεκάδων οθονών που είχαν τοποθετηθεί στο ΚΥΒΕ.

Στη σύντομη ομιλία του ο κ. Παχατουρίδης κλείνοντας έκανε γνωστή τη συμμετοχή του στις επερχόμενες εκλογές του Μαΐου: «Ονειροπόλος και οραματιστής, πολύ φιλόδοξος για την πόλη της ζωής μου, δηλώνω την παρουσία μου, στην εκλογική ζυγαριά του ερχόμενου Μαΐου. Από τα βάθη της ψυχής μου, με όλη μου την ειλικρίνεια, όλες και όλους σας ευχαριστώ, που τόσα χρόνια τώρα, πλημμυρίζετε τη ζωή μου, με τόση τιμή και τόση αγάπη. Και από πολύ βαθιά μέσα μου, σας λέω: “Δεν ξεχνώ ποτέ το χρέος το δικό μου απέναντι σε ‘σας που απόλυτα μ’ εμπιστευτήκατε”».

Κοπή της πίτας της παράταξης «Με την Κοινωνία Μπροστά»

Ονειροπόλος και οραματιστής, πολύ φιλόδοξος για την πόλη της ζωής μου, δηλώνω την παρουσία μου, στην εκλογική ζυγαριά του ερχόμενου Μαΐου. Από τα βάθη της ψυχής μου, με όλη μου την ειλικρίνεια, όλες και όλους σας ευχαριστώ, που τόσα χρόνια τώρα, πλημμυρίζετε τη ζωή μου, με τόση τιμή και τόση αγάπη. Και από πολύ βαθιά μέσα μου, σας λέω: "Γνωρίζω το χρέος μου απέναντι σ' εκείνους που μ' εμπιστεύτηκαν. Γνωρίζω κυρίως, και πάνω απ' όλα το χρέος μου απέναντι στην πόλη μας".

Gepostet von Ανδρέας Παχατουρίδης am Sonntag, 27. Januar 2019