• Τρίτη, 26 Ιανουαρίου, 2021

Πληθαίνουν τα αιτήματα για παράταση αιτήσεων για κοινωνικό μέρισμα

Peristeri News
Peristeri News
Δεκέμβριος19/ 2019

Παράταση της καταληκτικής ημερομηνίας υποβολής αιτήσεων για το κοινωνικό μέρισμα ζητούν μέλη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών (ΠΟΦΕΕ).

Συγκεκριμένα, η ΠΟΦΕΕ κοινοποιεί αίτημα του Συλλόγου Λογιστών Φοροτεχνικών Αγρινίου & Περιχώρων, με το οποίο ζητείται παράταση της καταληκτικής ημερομηνίας υποβολής αιτήσεων για το κοινωνικό μέρισμα.

Συγκεκριμένα στο αίτημά του ο Σύλλογος αναφέρει: Την Τρίτη 17/12/2019 άρχισε η λειτουργία της πλατφόρμας υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων για το κοινωνικό μέρισμα έτους 2019. Από την έναρξη λειτουργίας παρουσιάζονται διάφορα προβλήματα στην πλατφόρμα, με κυρίως με την διασταύρωση του χρόνου ανεργίας, επίσης επισκέπτονται τα γραφεία μας όλοι δικαιούχοι και μη, οπότε ο χρόνος καθυστέρησης είναι πολύ μεγάλος. Επίσης οι εργάσιμες ημέρες έως την ημερομηνία λήξης των αιτήσεων είναι μόλις έξι.

Όλα τα ανωτέρω μας οδηγούν στο συμπέρασμα ότι αν επιθυμούμε το κοινωνικό μέρισμα να το λάβουν όλοι όσοι το δικαιούνται, η παράταση της ημερομηνία λήξης είναι απαραίτητη.