• Πέμπτη, 9 Ιουλίου, 2020

Πλήθος κόσμου στην κηδεία του Κωνσταντίνου Κατσίφα

Avatar
Peristeri News
Νοέμβριος08/ 2018

Πλήθος κόσμου έχει συγκεντρωθεί στο χωριό Βουλιαράτες για την κηδεία του 35χρονου ομογενούς, Κωνσταντίνου Κατσίφα, ο οποίος έχασε τη ζωή του από πυρά της αλβανικής αστυνομίας στις 28 Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες πάνω από 2.000 Έλληνες ταξίδεψαν στο χωριό του ομογενούς με πούλμαν και ιδιωτικά αυτοκίνητα προκειμένου να παρευρεθούν στην νεκρώσιμο ακολουθία, την ώρα που οι αρχές ανησυχούν για επεισόδια από ακραία στοιχεία.

Να σημειωθεί πως στα σύνορα οι Αλβανοί αστυνομικοί πραγματοποιούσαν εξονυχιστικούς ελέγχους σε όσους πήγαιναν στους Βουλιαράτες για την κηδεία, ενώ ερευνούσαν ακόμη και τα οχήματα για τυχόν αντικείμενα που ορισμένοι ίσως να θέλησαν να περάσουν στη γειτονική χώρα.

Η σορός του Κωνσταντίνου Κατσίφα παρελήφθη στις δύο μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης από τους συγγενείς του στα Τίρανα και μεταφέρθηκε αρχικά στο χωριό Ζερβάτι, κοντά στους Βουλιαράτες, και το μεσημέρι με νεκρική πομπή στο σπίτι του, όπου ανέμενε πλήθος κόσμου.

Δείτε LIVE: Ξεκινάει η κηδεία του Κ. Κατσίφα. Πλήθος κόσμου ήρθε να αποχαιρετήσει τον τριανταπεντάχρονο στο χωριό Βουλιαράτες.Αποστολή: Λευτέρης Σουχάιμπ

Gepostet von in.gr am Donnerstag, 8. November 2018

Η πρέσβης της Ελλάδας στα Τίρανα, κ. Ελένη Σουρανή, στελέχη της μειονότητας και πλήθος απλού κόσμου έσπευσαν την Τετάρτη στους Βουλιαράτες για να συλλυπηθούν την οικογένειά του.