• Κυριακή, 9 Αυγούστου, 2020

Περιστεριώτης ο νέος γενικός γραμματέας Ενημέρωσης

Avatar
Peristeri News
Νοέμβριος21/ 2018

Στη θέση του γενικού γραμματέα Ενημέρωσης – Επικοινωνίας του υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης τοποθετήθηκε ο Χρήστος Σίμος με απόφαση που δημοσιεύθηκε σε ΦΕΚ την περασμένη Παρασκευή.

Ο Χρήστος Σίμος κάλυψε τη θέση που χήρεψε από την αναβάθμιση του Λευτέρη Κρέτσου σε υφυπουργό Ψηφιακής Πολιτικής. Είχε εργαστεί στην «Αυγή» από τον Αύγουστο του 2012 έως τον Μάρτιο του 2015, ενώ συνέχισε ως συνεργάτης – αρθρογράφος της εφημερίδας.

Ο Χρήστος Σίμος γεννήθηκε το 1977 στο Περιστέρι. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Κοινωνιολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου και κάτοχος του μεταπτυχιακού τίτλου «Πολιτική Επιστήμη και Κοινωνιολογία» από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Εργάστηκε σε ερευνητικά προγράμματα που αφορούσαν την εκπαίδευση, την καταγραφή των βάσεων δεδομένων για τις ανθρωπιστικές επιστήμες στην Ελλάδα, τον πολιτικό λόγο κατά την περίοδο της Μεταπολίτευσης και την κοινωνιολογία του αθλητισμού. Ως δημοσιογράφος εργάστηκε στον ημερήσιο και περιοδικό Τύπο και στο ραδιόφωνο.