• Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου, 2021

Περιστέρι: Ταλαιπωρία και φόβος στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

Peristeri News
Peristeri News
Ιανουάριος13/ 2021

Στη μάχη της μετακίνησης με τα Μ.Μ.Μ. μπαίνουν καθημερινά χιλιάδες συμπολίτες μας με το πρόβλημα στο Περιστέρι να γίνεται συνεχώς πιο έντονο.

Εκτός από το φόβο του κορωνοϊού οι πολίτες που αναγκάζονται να μετακινούνται με τα Μέσα έχουν να αντιμετωπίσουν και τον συνωστισμό ειδικά τις ώρες αιχμής.

Δεν είναι λίγες οι ώρες μέσα στη μέρα που οι στάσεις λεωφορείων σε διάφορα σημεία του Περιστερίου είναι γεμάτες και πολλές φορές οι πολίτες δεν χωράνε στα οχήματα που περνούν.

Το πρόβλημα εντοπίζεται σε “Ανθούπολη” και “¨Αγιο Αντώνιο”

Ειδικά στις στάσεις του Μετρό «Ανθούπολη» και «Άγιος Αντώνιος» ο συνωστισμός είναι ιδιαίτερα μεγάλος κατά τις πρωινές και μεσημεριανές ώρες.

Κρίνοντας από τα φαινόμενα και συγκρίνοντας με το ξεκίνημα της πανδημίας δεν φαίνεται να έχουν γίνει οι ενέργειες που είχε εξαγγείλει η Κυβέρνηση για αύξηση των οχημάτων και συνάμα πιο συχνά δρομολόγια.

Πέρα λοιπόν από την ταλαιπωρία οι συμπολίτες μας έχουν ακόμα μεγαλύτερο φόβο για τη μετάδοση του κορωνοϊού ενώ δεν είναι και λίγες οι φορές που Αστυνομικοί επιλέγουν τα «ξεχειλισμένα» λεωφορεία για να κάνουν ελέγχους.

Μιλάμε για το απόλυτο παράλογο του ελέγχου σε μια συγκοινωνία που από μόνη της αποτελεί μια εστία μετάδοσης.