• Πέμπτη, 28 Μαΐου, 2020

Περιστέρι: Πολλές μετακινήσεις παρατηρήθηκαν τη Δευτέρα

Avatar
Peristeri News
Μάρτιος30/ 2020

Με άδειες ή χωρίς οι συμπολίτες μας φαίνεται ότι δεν άντεξαν άλλο και βγήκαν στους δρόμους τόσο την Κυριακή όσο και τη Δευτέρα.

Σε πολλά σημεία της πόλης την Κυριακή παρατηρήθηκαν διαφορετικές ηλικίες ανθρώπων, ζευγάρια ηλικιωμένων, γονείς με καρότσια και παρέες νεαρών ηλικιών να έχουν βγει βόλτες.

Τη Δευτέρα οι περισσότεροι αποφάσισαν να κινηθούν στους δρόμους της πόλης για τα απαραίτητα ψώνια αλλά η κίνηση ήταν ιδιαίτερα αυξημένη και αυτό προκάλεσε ερωτηματικά για το αν τελικά έχει γίνει αντιληπτή η κρισιμότητα της κατάστασης.

Βάσει όλων των παραπάνω προκύπτουν και οι σκέψεις της Κυβέρνησης για νέα πιο αυστηρά μέτρα με συγκεκριμένες δυνατότητες εξόδου και σε συγκεκριμένες ώρες.

Πάντως θα πρέπει να γίνει μια έρευνα από τους υπεύθυνους για τα άτομα που έχουν ειδικές άδειες μετακίνησης και βρίσκονται συνεχώς στους δρόμους σε αντίθεση με το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου που ταλαιπωρείται εντός των τεσσάρων τοίχων του σπιτιού.

Τέλος αμφίβολη κρίνεται η άρση της απαγόρευσης μέχρι το Πάσχα όπου οι περισσότεροι φεύγουν για διακοπές εκτός Αθηνών ενώ εξετάζεται και το ενδεχόμενο εκείνες τις μέρες να κλείσουν και τα διόδια.