• Τετάρτη, 8 Ιουλίου, 2020

Περιστέρι: Παράδοση υγειονομικού υλικού από τον ΟΛΠ στους Δήμους της Δυτικής Αθήνας (video)

Avatar
Peristeri News
Μάιος20/ 2020

Στην προσφορά χιλιάδων προστατευτικών μασκών και γαντιών προχώρησε ο ΟΛΠ και η COSCO σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης στο Περιστέρι.

Η παράδοση του υγειονομικού υλικού πραγματοποιήθηκε στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου με την παρουσία του Αναπληρωτή Υπουργού Εξωτερικών, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, όλων των Δημάρχων της Δυτικής Αθήνας, Αντιδημάρχων καθαριότητας και εκπροσώπων του ΟΛΠ και της COSCO.

Η εκδήλωση έγινε με πρωτοβουλία του Αναπληρωτή Υπουργού Εξωτερικών και βουλευτή της ΝΔ στο Δυτικό Τομέα, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, ο οποίος ευχαρίστησε για την ευγενική χορηγία τον ΟΛΠ και την COSCO.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΟΛΠ, Yu Zenggang ανέφερε: «Κάνουμε αυτή τη δωρεά στις πόλεις της Αττικής επειδή πιστεύουμε ότι είναι πολύ σημαντικό να είμαστε δίπλα στους εργαζόμενους της καθαριότητας ώστε να ζουν και να εργάζονται με απόλυτη ασφάλεια».

Στο σταθερό κοινωνικό πρόσωπο του ΟΛΠ και της COSCO στάθηκε στις δηλώσεις του ο Δήμαρχος Περιστερίου, Ανδρέας Παχατουρίδης τονίζοντας πως κάθε σύγχρονη επιχείρηση πέρα από την επιχειρηματική της δραστηριότητα έχει υποχρέωση να βοηθάει και τον κόσμο.

H δωρεά του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς, σε συνεργασία με τον όμιλο της COSCO SHIPPING, περιλάμβανε 10.000 μάσκες και 10.000 γάντια.