• Σάββατο, 14 Δεκέμβριος, 2019

Περιστέρι: Οι λαϊκές αγορές γιόρτασαν 90 χρόνια

Peristeri News
Ιούνιος18/ 2018

Η γιορτή των λαϊκών αγορών πραγματοποιήθηκε στο Άλσος Περιστερίου με την παρουσία της Περιφερειάρχη Αττικής Ρένας Δούρου.

«Οι Λαϊκές Αγορές είναι Ελλάδα», τόνισε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων η Περιφερειάρχης Αττικής στη μεγάλη γιορτή για τα 90 χρόνια των Λαϊκών Αγορών, με τη Ρένα Δούρου να αναφέρεται στην ανάγκη συλλογικής διασφάλισης του μέλλοντος του θεσμού που διασφαλίζει την κοινωνική συνοχή, απέναντι στα σύγχρονα προβλήματα και τις δυσκολίες της συγκυρίας.

Ήταν μία ξεχωριστή εκδήλωση που τα είχε παράσταση Καραγκιόζη από τον Χαρίδημο, συναυλία του Βαγγέλη Κορακάκη καθώς και πάγκους με προϊόντα, τα οποία στο τέλος μοιράστηκαν στους πολίτες.

Η Γιορτή συνδιοργανώθηκε από την Περιφέρεια Αττικής και τις Ομοσπονδίες Παραγωγών και Επαγγελματιών Λαϊκών Αγορών, με ελεύθερη είσοδο για τους πολίτες.

Μια εκδήλωση για το χθες αλλά κυρίως, για το σήμερα ενός θεσμού που αγκαλιάζει τις τοπικές κοινωνίες. Τις οικογένειες. Τους πολίτες. Τους ανέργους.

Όλους όσοι στη δύσκολη σημερινή συγκυρία, χρειάζονται στήριξη στην καθημερινότητά τους.

Και στη στήριξη αυτή βοηθούν σημαντικά οι Λαϊκές Αγορές. Για τον λόγο αυτόν άλλωστε πρόκειται να προσφερθούν τρόφιμα και λαχανικά στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Περιστερίου.