• Κυριακή, 26 Ιανουάριος, 2020

Περιστέρι: Με έμπειρα στελέχη και δυο πολλά υποσχόμενες επιλογές

Peristeri News
Σεπτέμβριος05/ 2019

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένονταν οι επιλογές του Ανδρέα Παχατουρίδη για τις θέσεις των Αντιδημάρχων στο Περιστέρι.

Ο Δήμαρχος Περιστερίου είχε την ευχέρεια να επιλέξει 8 Αντιδημάρχους σύμφωνα με τις νέες διατάξεις του νόμου και αυτό τον βοήθησε στο να εμπιστευτεί δυο νέα στελέχη της παράταξής του.

Ξεκινώντας από τα έμπειρα στελέχη ο Ανδρέας Παχατουρίδης για μια ακόμα φορά δεν ρίσκαρε αφού γνωρίζει ότι η πόλη ξέρει πολύ καλά την ικανότητα των «παλιών» Αντιδημάρχων. Ο Βασίλης Μπέτσης θα συνεχίσει να αποτελεί τον αναπληρωτή του Δημάρχου αλλά και τον υπεύθυνο Αντιδήμαρχο κοιμητηρίου διατηρώντας και τις υπόλοιπες αρμοδιότητες που είχε στην προηγούμενη θητεία.

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι άλλοι έμπειροι και επιτυχημένοι Αντιδήμαρχοι που θα συνεχίσουν να προσφέρουν από τα πόστα τους. Λύκος, Τσιώτα, Θεοδωράκος, Σταυρούλιας και Ποθητός συνεχίζουν στις ίδιες αρμοδιότητες με κάποιες μικρές διαφοροποιήσεις.

Στις επιλογές του Δημάρχου και δυο νέα πρόσωπα με τους Γιώργο Τσίνα και Γιώργο Τσαλίκη να αναλαμβάνουν χρέη Αντιδημάρχου για πρώτη φορά. Ο πρώτος θα αναλάβει τις νέες τεχνολογίες και καινοτομίες που έδειξε ότι κατέχει και κατά την προεκλογική περίοδο όπου παρουσίασε αρκετές ιδέες ενώ ο δεύτερος το κομμάτι του πολιτισμού και των κέντρων φιλίας.

Γενικά επιλογές του Ανδρέα Παχατουρίδη που δείχνουν σε πρώτη ανάγνωση ασφαλείς και ικανές να αναπτύξουν ακόμα περισσότερο το Περιστέρι.