• Παρασκευή, 5 Μαρτίου, 2021

Περιστέρι: Καταγγελίες για βανδαλισμούς και φθορές στη Χωράφα (photos)

Peristeri News
Peristeri News
Φεβρουάριος23/ 2021

Έντονα είναι τα παράπονα των κατοίκων της Χωράφας στο Περιστέρι για έκνομες ενέργειες ανηλίκων σε σχολείο και πάρκο της περιοχής.

Μόλις την περασμένη βδομάδα σύμφωνα με πληροφορίες νεαροί έβαλαν φωτιά σε κάδους έξω από το κλειστό γήπεδο μπάσκετ στα «Δίδυμα» προκαλώντας ανησυχία και φθορές ενώ χρειάστηκε και η επέμβαση της Πυροσβεστικής.

Σοβαρές καταγγελίες από κατοίκους της περιοχής υπάρχουν και για την πρόκληση βανδαλισμών και φθορών στους εξωτερικούς χώρους του 7ου και 10ου Λυκείου Περιστερίου.

Από τις μαρτυρίες των πολιτών προκύπτει ότι οι νεαροί εισβάλλουν σχεδόν σε καθημερινή βάση στο κλειστό σχολείο κυρίως τις απογευματινές και βραδινές ώρες δημιουργώντας πολλά προβλήματα.

Μεταξύ των καταγγελιών αναφέρεται ότι βάζουν φωτιές και πετάνε γυάλινα μπουκάλια μπύρας στο σχολικό κτίριο ενώ προχωράνε και σε άλλους βανδαλισμούς στον προαύλιο χώρο.

Οι ζημιές τόσο στο σχολείο όσο και σε άλλα σημεία της περιοχής οδηγούν τους κατοίκους στο να καλούν την Αστυνομία αλλά όταν καταφθάνουν στους χώρους, οι νεαροί έχουν γίνει καπνός.

Πρόκειται για μια καταγγελία που παίρνει διαστάσεις αφού το φαινόμενο είναι συχνό και έχει «κουράσει» τους κατοίκους της περιοχής που ζητούν να μπει ένα τέλος.