• Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2020

Περιστέρι: Απόπειρα βίαιης κλοπής στο μετρό «Άγιος Αντώνης»

Avatar
Peristeri News
Ιανουάριος29/ 2019

Την τρομακτική της εμπειρία στο μετρό του Αγίου Αντωνίου μοιράστηκε αναγνώστρια του PeristeriNews.gr.

Το περιστατικό συνέβη την Κυριακή λίγο πριν τις 8 όταν η κοπέλα κατευθυνόταν προς την κεντρική είσοδο του σταθμού στον Άγιο Αντώνη. Μια παρέα παιδιών νεαρής ηλικίας (4 αγοριών και μιας κοπέλας) στέκονταν κοντά στις κυλιόμενες σκάλες. Η αναγνώστρια τους προσπέρασε και καθώς πήγε να μπει στην κεντρική είσοδο του σταθμού η κοπέλα την πλησίασε σε πολύ κοντινή απόσταση ενώ όταν γύρισε για να δει τι συμβαίνει, η νεαρή προσπάθησε να της αρπάξει το κινητό από τα χέρια στο οποίο μιλούσε.

Δεν τα κατάφερε με την πρώτη προσπάθεια και επέμεινε ενώ η γυναίκα έτρεξε προς το εσωτερικό του σταθμού προκειμένου να βρει κάποιον άλλο άνθρωπο ώστε να ζητήσει βοήθεια. Στο σταθμό δεν υπήρχε κάποιος οπότε κατέβηκε στις αποβάθρες σε κατάσταση πανικού με τη νεαρή κοπέλα να έχει φύγει.

Αμέσως μετά το συμβάν καταγγέλθηκε από τη γυναίκα στις Αρχές.

Τελικά η νεαρή κοπέλα και η παρέα της δεν παρέμεινε στο σημείο αλλά είναι πλέον αντιληπτό ότι πρέπει να υπάρχει συχνότερη παρουσία της Αστυνομίας και στους σταθμούς μετρό αφού η απόπειρες κλοπών έχουν αυξηθεί σε μεγάλο βαθμό.

Η γυναίκα κατήγγειλε το περιστατικό στο Peristerinews.gr με σκοπό να γίνει γνωστό στο ευρύτερο κοινό της πόλης ώστε να αποφευχθούν ανάλογα γεγονότα.