• Τετάρτη, 29 Ιανουάριος, 2020

Περιστέρι: Ανανέωσε για δύο χρόνια ο Γάιος Σκορδίλης

Peristeri News
Ιούλιος16/ 2019

Την επέκταση της συνεργασίας του με τον Γάιο Σκορδίλη ανακοίνωσε το Περιστέρι. Ο 31χρονος σέντερ, που φέτος είχε 7,1 πόντους και 3,8 ριμπάουντ ανά αγώνα, υπέγραψε μέχρι το 2021 και θα στηρίξει τη προσπάθεια της ομάδας στη Basket League και φυσικά στο Basketball Champions League.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Περιστέρι:

Η Κ.Α.Ε. Περιστέρι ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας με τον αθλητή, Γάιο Σκορδίλη. Ο Κερκυραίος σέντερ – που βρίσκεται στον Γ.Σ.Π. από την περίοδο που αγωνιζόταν στην Α2 κατηγορία – θα παραμείνει στον σύλλογο για δύο ακόμα χρόνια.

“Από την Α2 στην Ευρώπη”

Ο Γάιος Σκορδίλης αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της πορείας του Περιστερίου από την Α2 έως την συμμετοχή στα ημιτελικά της Basket League και την έξοδο στην Ευρώπη. Γι’ αυτό τον λόγο “είμαι πραγματικά χαρούμενους που συνεχίζω στην ομάδα. Μοιάζει κλισέ αλλά είναι αλήθεια” ήταν τα πρώτα λόγια του 31χρονου σέντερ μετά την επέκταση της συνεργασίας και συνέχισε: “βρίσκομαι στο Περιστέρι απ’ όταν παίζαμε στην Α2 και τώρα θα αγωνιστούμε στο Basketball Champions League! Είναι πολύ όμορφο να εξελίσσεσαι μαζί με την ομάδα!

Δεν θέλω να πω πολλά λόγια. Υγεία να έχουμε για να πραγματοποιήσουμε ανάλογη πορεία με την περσινή κι ακόμα καλύτερη αν γίνεται. Τα υπόλοιπα, στο γήπεδο”.