• Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου, 2020

Περιστέρι: Ένα ακόμα μοναδικό event αυτή την Πέμπτη στο Amantes Amentes!

Avatar
Peristeri News
Σεπτέμβριος16/ 2020

Ένα ακόμα μοναδικό event που αναμένεται να τραβήξει τα βλέμματα έρχεται αυτή την Πέμπτη στο Amantes Amentes στο Περιστέρι.

Το γνωστό κοκτέιλ μπαρ της πόλης έπειτα από τη μεγάλη επιτυχία του event «Cantina Mexicana» επανέρχεται με μια εξαιρετική «Αμερικάνικη» βραδιά από τη Νέα Ορλεάνη έως το Τενεσί και το Τέξας!

Αμερικάνικες street food γεύσεις μόνο για όσους το επισκεφθούν την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου συνδυάζοντας με τα μοναδικά κοκτέιλ του μαγαζιού.

Απολαύστε για μια και μόνο μέρα στο event «Colonial Symposium» Smoked Briskets, Jack Daniel’s Burgers και New Orleans Hot Dogs.

Τη βραδιά θα πλαισιώσουν πέρα από τις εξαιρετικές γεύσεις τα Colonial Inspired Cocktails. Επιλέξτε μεταξύ New orlean hurricane(Rum blend,Orange, passion fruit, mix berries cordial,Lime juice), Tennessee julep (Jack Daniels, Basil syrup, Ginger beer, Spices bitters) και το Texas Collins(Gin pink, Watermelon syrup, Enderflower tonic).

Όπως κάθε βράδυ πρωταγωνιστικό ρόλο θα παίξουν οι «ψαγμένες» μουσικές επιλογές του Amantes Amentes.

Αυτή την Πέμπτη λοιπόν μη χάσετε τις Αμερικάνικες γεύσεις φαγητού και κοκτέιλς που θα βρίσκονται για εσάς στο Περιστέρι και συγκεκριμένα στο Amantes Amentes, Σαρανταπόρου 20!

Για κρατήσεις και πληροφορίες καλέστε στο 211 1823914.

> > Event Announcement < <

Την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου ακολουθείστε μας σε ένα μοναδικό ταξίδι αποικιοκρατικών γεύσεων…

Δημοσιεύτηκε από Amantes Amentes “Fine Drinking Culture” στις Δευτέρα, 14 Σεπτεμβρίου 2020