• Πέμπτη, 4 Μαρτίου, 2021

Περιστέρι: Άγρια επίθεση σε ιδιοκτήτη μίνι μάρκετ για 100 ευρώ

Peristeri News
Peristeri News
Νοέμβριος25/ 2020

Σοκάρει η αγριότητα της επίθεσης σε έναν ιδιοκτήτη μίνι μάρκετ στο Περιστέρι, προκειμένου να ληστέψουν το ποσό των 100 ευρώ.

Οι τέσσερις ληστές εισέβαλαν στο κατάστημα και όρμησαν στον ιδιοκτήτη, αρχίζοντας να τον χτυπούν. Οι ληστές έριξαν στο πάτωμα το ζευγάρι και άρχισαν να τους ξυλοκοπούν άγρια.

«Ορμούν πάνω μου. Πριν καν αντιδράσω με χτυπούν με μπουνιές στο πρόσωπο και κλωτσιές σε όλο μου το σώμα. Ο πιο εύσωμος με ακινητοποιεί και συνεχίζει να με πάει με τη βοήθεια του συνεργού του, ενώ άκουγα τη γυναίκα μου να φωνάζει βοήθεια. ”Βούλωσε το θα σφάξουμε” μου λέγανε», ανέφερε ο ιδιοκτήτης του καταστήματος.

«Ενώ κλείναμε, ορμούν και χτυπάνε τον άνδρα μου. Ασυναίσθητα αντιδρώ και και προσπαθώ να τους σταματήσω. Με χτυπούν με μπουνιές και κλωτσιές , δεν τους ένοιαζε αν είμαι γυναίκα ή άντρας και με απειλούσαν λέγοντας ”μη μιλάς, σταμάτα αλλιώς τελειώσατε”. Έβλεπα να χτυπούν ασταμάτητα τον άνδρα μου ενώ ήταν πεσμένος κάτω και ακινητοποιημένος» δήλωσε η σύζυγός του.

Το ζευγάρι σώθηκε χάρη στην παρέμβαση ενός ιδιοκτήτη γειτονικού καταστήματος, ενώ η αστυνομία που ερευνά την υπόθεση κάνει λόγο για σκληρή συμμορία που έχει κάνει ανάλογες επιθέσεις σε διάφορα καταστήματα της Αττικής.

Δείτε το βίντεο της επίθεσης

 

Πηγή: Alpha tv