• Παρασκευή, 10 Ιουλίου, 2020

Περισσότερες δόσεις

Avatar
Peristeri News
Οκτώβριος26/ 2010

Το ενδεχόμενο παράτασης της ταχυδρομικής αποστολής των αιτήσεων σχετικά με τη ρύθμιση περιπτώσεων χώρων που έχουν αλλάξει χρήση, καθώς και την επέκταση των δόσεων για την καταβολή προστίμων από όσους ενταχθούν στη ρύθμιση

Το ενδεχόμενο παράτασης για την ταχυδρομική αποστολή των αιτήσεων για τη ρύθμιση περιπτώσεων χώρων που έχουν αλλάξει χρήση, καθώς και της επέκτασης των δόσεων για την καταβολή προστίμων από όσους ενταχθούν στη ρύθμιση, εξετάζει το υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής.

Σε συνάντησή του με δημοσιογράφους, ο αναπληρωτής υπουργός ΠΕΚΑ Νίκος Σηφουνάκης ενημέρωσε ότι διερευνάται νομικά το ενδεχόμενο να δοθεί δίμηνη παράταση στην καταληκτική ημερομηνία για την ταχυδρομική αποστολή των αιτήσεων για ρύθμιση. Τούτο σημαίνει ότι η καταληκτική ημερομηνία, 31 Οκτωβρίου, που προβλέπει ο νόμος, μετατίθεται για τις 31 Δεκεμβρίου του 2010.

Σε ερώτηση για ενδεχόμενη παράταση της καταληκτικής ημερομηνίας υποβολής των αιτήσεων για ρύθμιση ημιυπαίθριων χώρων, ο κ. Σηφουνάκης είπε ότι «προς το παρόν, δεν τίθεται θέμα παράτασης».

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία που έχει στη διάθεσή του το υπουργείο (στοιχεία της Παρασκευής, 22 Οκτωβρίου), ο συνολικός αριθμός των αιτήσεων που έχουν κατατεθεί, πανελλαδικά, ανέρχεται σε 147.000.