• Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου, 2020

Παχατουρίδης και Τσαλίκης έκλεισαν θέση στον Ατρόμητο

Avatar
Peristeri News
Ιούνιος03/ 2019

Ξεκίνησε η διάθεση των νέων εισιτηρίων διαρκείας του Ατρομήτου και οι πρώτοι που έκλεισαν θέση στο Δημοτικό Στάδιο ήταν ο Ανδρέας Παχατουρίδης και ο Γιώργος Τσαλίκης.

Ο Δήμαρχος Περιστερίου όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ήταν ο πρώτος που προμηθεύτηκε εισιτήριο διαρκείας του Ατρομήτου ενώ μαζί του βρέθηκε στα γραφεία διαχείρισης του γηπέδου και ο γνωστός τραγουδιστής και πρόσφατα εκλεχθείς δημοτικός σύμβουλος, Γιώργος Τσαλίκης.

Στα γραφεία του Δημοτικού Σταδίου Περιστερίου τους υποδέχθηκε ο πρόεδρος της ομάδας, Βασίλης Μπέτσης που τους παρέδωσε τα εισιτήρια διαρκείας τους για μια ακόμα ευρωπαϊκή σεζόν του Ατρομήτου.

Σύμφωνα με πληροφορίες η ζήτηση για τα νέα διαρκείας της ομάδας της πόλης μας είναι ιδιαίτερα αυξημένη και αναμένεται να ξεπεράσει τον περσινό αριθμό.

Στα παιχνίδια που μπορεί να δει κανείς υπολογίζονται οι ευρωπαϊκές αναμετρήσεις στο Europa League και οι αγώνες πρωταθλήματος, κυπέλλου και τα φιλικά στο Περιστέρι.

Μην ξεχνάμε ότι στις 13 Ιουλίου ο Ατρόμητος θα υποδεχθεί την Νότιγχαμ Φόρεστ σε ένα σημαντικό φιλικό για την Περιστεριώτικη ομάδα.

Περισσότερες χρήσιμες πληροφορίες για τα νέα διαρκείας μπορείτε να βρείτε στο www.atromitosfc.gr