• Σάββατο, 6 Μαρτίου, 2021

Παρουσίασε φανέλα και χορηγούς το Περιστέρι Winmasters

Peristeri News
Peristeri News
Οκτώβριος09/ 2019

Το Περιστέρι παρουσίασε κι επίσημα τη φανέλα του, όπως επίσης και τους χορηγούς που το στηρίζουν φέτος.

Η εκδήλωση έλαβε χώρα στην αίθουσα Τύπου του «Ανδρέας Παπανδρέου», με τους αρχηγούς Παναγιώτη Βασιλόπουλο και Γάιο Σκορδίλη να δίνουν το παρών.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ σήμερα. Καθημερινά με όποιον συναναστρέφομαι του λέω πως χαίρομαι που έχω την τύχη και την τιμή να είμαι σε ένα τόσο οργανωμένο σωματείο, που προσπαθεί να παρέχει τα πάντα. Από την πρώτη ημέρα που ήρθα, κι αυτή είναι η δεύτερη χρονιά μου, δεν έχει υπάρξει λεπτό που να μην είναι δίπλα μας. Αυτό το πρόσωπο, του σωματείου, φαίνεται και στο γήπεδο», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος για την ομάδα, πριν μιλήσει για τους χορηγούς, συμπληρώνοντας: «Θέλουμε αυτό που παίρνομε επί ένα να το επιστρέψουμε επί δύο».

Ο 31χρονος σέντερ, Γαϊος Σκορδίλης, από την πλευρά του, επεσήμανε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, είναι η πρώτη φορά στην καριέρα μου που είμαι εκ των αρχηγών σε μια ομάδα και χαίρομαι που αυτό γίνεται στο Περιστέρι. Βρίσκομαι εδώ από την Α2, πήραμε το πρωτάθλημα, στην Α1 κάναμε πέρυσι πολύ καλή πορεία και καταφέραμε να βγούμε στην Ευρώπη. Ανυπομονώ να ξεκινήσει το ευρωπαϊκό ταξίδι μας κι ελπίζω να τερματίσουμε όσο ψηλότερα μπορούμε και στην Ευρώπη και στο ελληνικό πρωτάθλημα».

Στα ίδια πλαίσια ήταν και οι δηλώσεις του Φίλιππου Κότση που ευχαρίστησε ιδιαίτερα όλους του χορηγούς για τη συνεργασία.

Δείτε το video της εκδήλωσης:

https://www.youtube.com/watch?v=Si4arqYPRvM