• Τρίτη, 7 Ιουλίου, 2020

Παντρεύονται ο Βασίλης Κικίλιας και η Τζένη Μπαλατσινού

Avatar
Peristeri News
Απρίλιος10/ 2019

Γαμπρός θα ντυθεί ο τομεάρχης Άμυνας και βουλευτής Α’ Αθήνας της ΝΔ, Βασίλης Κικίλιας, καθώς θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του Τζένη Μπαλατσινού.

Σήμερα το πρωί δημοσιεύτηκε η αναγγελία του γάμου του Βασίλη Κικίλια και της Τζένης Μπαλατσίνου στην εφημερίδα Καθημερινή: «Ο Βασίλειος Κικίλιας γεννηθείς εις Αθήνας Αττικής, κάτοικος Γλυφάδας Αττικής, γιος του Παναγιώτη και της Μαρίας, το γένος Βουτσινού και η Πολυξένη-Τζένη Μπαλατσινού γεννηθείσα εις Θεσσαλονίκη, κάτοικος Αθηνών Αττικής, κόρη του Βασιλείου και της Σοφίας, το γένος Χριστοδούλου, πρόκειται να παντρευτούν. Ο γάμος θα γίνει στην Αθήνα Αττικής».

Ιδού και η αγγελία γάμου του ζευγαριού από σημερινή εφημερίδα:

Οι πρώτες δηλώσεις του Βασίλη Κικίλια για το γάμο του

Ευτυχισμένος δηλώνει ο Βασίλης Κικίλιας για τον επικείμενο γάμο του με την Τζένη Μπαλατσινού.

Στις πρώτες δηλώσεις και στα πειράγματα που δέχθηκε απάντησε με συστολή. Μιλώντας στον Σκάι, ο Χρήστος Κούτρας τον ρώτησε: «Το σκεφτήκατε καλά;» επισημαίνοντας πως είναι από τους τελευταίους εργένηδες της Βουλής.

«Φυσικά και το σκέφτηκα πολύ καλά. Είμαι και είμαστε πολύ χαρούμενοι» είπε και αποκάλυψε ότι ο γάμος με τη Τζένη Μπαλατσινού θα γίνει τον Ιούνιο «σε μια ενορία της Αθήνας».

Ως πρώην μπασκετμπολίστας, ο Βασίλης Κικίλιας έκανε ντρίπλα όταν τον ρώτησαν αν ο γάμος θα γίνει Σάββατο ή Κυριακή διότι το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών παραμένει στο τραπέζι. «Εκλογές έχουμε στις 26 Μαΐου και μια πολύ μεγάλη μάχη».

Στα πειράγματα που δέχτηκε, ο ευτυχής Βασίλης Κικίλιας, απαντούσε με ένα πλατύ χαμόγελο. «Δεν υπάρχει ευτυχέστερη στιγμή από το μυστήριο του γάμου».