• Κυριακή, 11 Απρίλιος, 2021

Παναγιωτόπουλος: «Το 2013 να είναι η χρονιά της αισιοδοξίας»

Peristeri News
Peristeri News
Δεκέμβριος31/ 2012

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, άκουσε τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς από την Πολιτιστική-Μουσικοχορευτική Ομάδα Καστελλορίζου, την μικτή μπάντα των Ενόπλων Δυνάμεων και την μπάντα του Κέντρου Εκπαιδεύσεως Τεθωρακισμένων, στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, κ. Πάνος Παναγιωτόπουλος άκουσε τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς από την Πολιτιστική-Μουσικοχορευτική Ομάδα Καστελλορίζου, την μικτή μπάντα των Ενόπλων Δυνάμεων και την μπάντα του Κέντρου Εκπαιδεύσεως Τεθωρακισμένων, στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Παρόντες ήταν επίσης, οι Υφυπουργοί Εθνικής Άμυνας κ.κ. Παναγιώτης Καράμπελας και Δημήτρης Ελευσινιώτης, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος, ο Αρχηγός ΓΕΑ Αντιπτέραρχος Αντώνιος Τσαντηράκης, ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Κοσμάς Χρηστίδης ΠΝ και ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Γκίνης.

Ο κ. Παναγιωτόπουλος σε δήλωσή του, σημείωσε: «H ευχή μας είναι μία: Να είμαστε ασφαλείς, υγιείς και δυνατοί την Καινούρια Χρονιά. Και να είναι η Χρονιά της αισιοδοξίας, να είναι η Χρονιά που επιτέλους θα ξανανθίσει το χαμόγελο στα χείλη όλων μας».