• Τρίτη, 20 Αύγουστος, 2019

Παγωτό καρπούζι

Peristeri News
Ιούλιος21/ 2019

Τι το καλύτερο για καλοκαίρι από μια δροσιστική συνταγή, το παγωτό καρπούζι είναι από τις πιο εύκολες και οικονομικές.

Υλικά

2 φλυτζάνια καρπούζι κομμένο σε κύβους
2 φλυτζάνια γάλα
2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη
1/4 κουταλιά της σούπας βανίλια

Εκτέλεση

– Σε ένα μπλέντερ αναμειγνύεται πολύ καλά όλα τα υλικά μαζί.

– Σε μια φόρμα ή σε ένα μπολ ρίχνετε το μείγμα και το βάζετε στην κατάψυξη για 3 τουλάχιστον ώρες.

– Ξαναχτυπάτε το μείγμα στο μπλέντερ και το ψύχετε για μία με δύο ώρες.

– Το παγωτό σας είναι έτοιμο.

Ετικέτες: ,