• Κυριακή, 7 Μαρτίου, 2021

«Πίσω από τα λαμπάκια μόνος του κανείς»

Peristeri News
Peristeri News
Δεκέμβριος21/ 2010

Επίσκεψη του Δ. Κελάφα στο σπίτι του Συλλόγου «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο Περιστέρι.

Στη φωτογραφία διακρίνεται με την κοινωνιολόγο Σοφία Θώδου και τον υποστηρικτή του «σπιτιού» Σπύρο Μίγκα.

Επίσκεψη στο σπίτι του «Χαμόγελο του Παιδιού» στο Περιστέρι, πραγματοποίησε ο επικεφαλής της επερχόμενης μείζονος αντιπολίτευσης Δημήτρης Κελάφας.

Προσφέρθηκαν συμβολικά δώρα στα 24 παιδιά κάθε ηλικίας που φιλοξενούνται στον χώρο και έγινε πλήρης καταγραφή των άμεσων αναγκών των παιδιών. Η κοινωνιολόγος Σοφία Θώδου, συζήτησε με τον Δημήτρη Κελάφα, ελλείψεις που θα μπορούσαν να καλυφθούν στον τομέα της εκπαίδευσης των φιλοξενούμενων παιδιών, ανάγκες σε βιβλία, βοηθήματα μαθημάτων.

«Πίσω από τα λαμπάκια των χριστουγεννιάτικων δέντρων υπάρχει, μοναξιά, υπάρχουν παιδικές ψυχές τραυματισμένες, υπάρχει φτώχεια και μελαγχολία. Πίσω από τα λαμπάκια μόνος του κανείς είναι ο τίτλος των φετινών γιορτών» αναφέρει σε μήνυμα του ενόψει Χριστουγέννων ο Δημήτρης Κελάφας και στέλνει τις ευχές του σε όλους τους πολίτες του Περιστερίου για καλές γιορτές.

Το ραντεβού στο «Χαμόγελο του παιδιού» ανανεώθηκε στο πιο σύντομο χρονικό διάστημα που χρειάζεται για να προστεθούν χορηγίες για τις οποίες ο Δημήτρης Κελάφας, δεσμεύτηκε να εξασφαλίσει.