• Δευτέρα, 10 Αυγούστου, 2020

Πέτρος Τατσόπουλος: Ένιωσε αδιαθεσία στον «αέρα» εκπομπής

Avatar
Peristeri News
Οκτώβριος01/ 2019

Έντονο πόνο στο στήθος ένιωσε ο συγγραφέας και πρώην βουλευτής Πέτρος Τατσόπουλος, ενώ βρισκόταν στον «αέρα» εκπομπής στον Alpha.

Ο Πέτρος Τατσόπουλος ήταν καλεσμένος στο «Εκτός Γραμμής» με τον Τάκη Χατζή και τη Λίδα Μπόλα προκειμένου να μιλήσει για το προσφυγικό/μεταναστευτικό.

Ενώ λοιπόν πήρε τον λόγο και αναφέρθηκε στο θέμα, στη συνέχεια πήρε τη σκυτάλη ο Δημήτρης Βίτσας.

Λίγο πριν τις διαφημίσεις, ο κ. Τατσόπουλος ζήτησε να αποχωρήσει καθώς ένιωσε έναν έντονο πόνο στο στήθος, με τον Τάκη Χατζή να του προσφέρει νερό και να δίνει break.

Κατευθείαν έφτασε ασθενοφόρο στις εγκαταστάσεις του Alpha και αναμένεται να διαπιστωθεί αν έχει προκύψει πρόβλημα με την υγεία του.

«Είχαμε τη λιποθυμία του κ. Τατσόπουλου, είναι μαζί του ο γιατρός και για όσους ανησυχούν είναι καλά», είπε μεταξύ άλλων ο Τάκης Χατζής.

Εσπευσμένα στο χειρουργείο μετά την λιποθυμία

Εσπευσμένα στο χειρουργείο μεταφέρθηκε ο Πέτρος Τατσόπουλος μετά την αδιαθεσία που ένιωσε στον αέρα εκπομπής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πέτρος Τατσόπουλος αποχώρησε από το κανάλι του Alpha με ασθενοφόρο, καθώς ένιωσε έναν έντονο πόνο στο στήθος και μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο.

Εκεί οι γιατροί αντέδρασαν άμεσα, του έκαναν στεφανιογραφία, ενώ στη συνέχεια ο πρώην βουλευτής χρειάστηκε να μεταφερθεί στην καρδιοχειρουργική κλινική για να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Μέχρι στιγμής δεν επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες περί εμφράγματος, ενώ αναμένεται ανακοίνωση από την διοικητική υπηρεσία του Ιπποκρατείου.