• Σάββατο, 5 Δεκεμβρίου, 2020

Ο Bryan Cranston ανακοίνωσε ότι ανάρρωσε από κορωνοϊό

Peristeri News
Peristeri News
Αύγουστος01/ 2020

Με μία ανάρτήσή του στο Instagram ο πρωταγωνιστής της δημοφιλούς σειράς Breaking Bad, Bryan Cranston, ανακοίνωσε όχι μόνο ότι είχε προσβληθεί από τον κορωνοϊό αλλά ότι έχει πλέον αναρρώσει.

Μάλιστα, έδωσε και τις δικές του συμβουλές. «Λοιπόν, θέλω απλώς να σας ενθαρρύνω να έχετε λίγο περισσότερη υπομονή. Ήμουν αρκετά αυστηρός στο να τηρήσω τα πρωτόκολλα και έτσι όμως… μολύνθηκα από τον ιό. Ναι, ακούγεται τρομακτικό τώρα που πάνω από 150.000 Αμερικανοί είναι νεκροί εξαιτίας αυτού. Ήμουν ένας από τους τυχερούς. Ήπια συμπτώματα.

Ξέρω ότι ήμουν ευλογημένος και σας καλώ να συνεχίσετε να φοράτε τη μάσκα, να πλένετε τα χέρια σας και να κρατάτε αποστάσεις. Μπορούμε να επικρατήσουμε, αλλά ΜΟΝΟ αν ακολουθήσουμε τους κανόνες μαζί. Να είστε καλά – Μείνετε ασφαλείς» ανάφερε στην ανάρτησή του ο αγαπημένος πρωταγωνιστής.

Ο Cranston μοιράστηκε επίσης ένα βίντεο, όπου βρέθηκε στο Κέντρο Δωρεών UCLA, για να δωρίσει πλάσμα. Οι επιστήμονες λένε ότι οι άνθρωποι που έχουν βρεθεί θετικοί στον ιό μπορεί να έχουν αντισώματα στο πλάσμα τους που θα μπορούσε να βοηθήσει άλλους ασθενείς με κορωνοϊό.

Ετικέτες: ,