• Τρίτη, 19 Νοέμβριος, 2019

Ο Σπανούλης στα camp των αδερφών Μάντζαρη στο Περιστέρι

Peristeri News
Ιούλιος04/ 2019

Η PBA Academy που έχουν δημιουργήσει ο Βαγγέλης και ο Αντώνης Μάντζαρης, είχε έναν εκλεκτό καλεσμένο από τον χώρο του μπάσκετ: τον σπουδαίο Βασίλη Σπανούλη.

Ο Βασίλης Σπανούλης βρέθηκε στο κλειστό “Γιώργος Στεφανόπουλος” στο Μαζαράκη, όπου πραγματοποιούνταν το camp της PBA Academy, μίλησε με τα μικρά παιδιά δίνοντας τους πολύτιμες συμβουλές αλλά και τα ενθάρρυνε, τονίζοντας τα οφέλη του μπάσκετ ώστε να συνεχίσουν την ενασχόληση τους με το άθλημα. Παράλληλα, δεν παρέλειψε να απαντήσει και σε ερωτήσεις των παιδιών για την καριέρα του και το πως ξεκίνησε το μπάσκετ.

Έπειτα, υπέγραψε και παρέδωσε αυτόγραφα στους ενθουσιασμένους νέους καλαθοσφαιριστές.

Επιπλέον, παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Περιστερίου, Ανδρέας Παχατουρίδης, ο Αντιδήμαρχος, Βασίλης Μπέτσης, ο νεοεκλεχθείς Δημοτικός Σύμβουλος Περιστερίου, Μανώλης Τσαγκιώτης και ο υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στο Δυτικό Τομέα Αθηνών, Δημήτρης Καλογερόπουλος.

Η PBA Academy των αδερφών Μάντζαρη φαίνεται πως κάνει εξαιρετική δουλειά, τόσο στην φυσική κατάσταση των παιδιών, όσο και στην τεχνική κατάρτιση, με πολλούς προπονητές αλλά και τους ίδιους να ασχολούνται μεθοδικά επί ώρες με τους μικρούς αθλητές.