• Πέμπτη, 16 Ιουλίου, 2020

Ο ΣΚΑΪ ζήτησε συγγνώμη για σχόλιο Μπογδάνου κατά Τσίπρα

Avatar
Peristeri News
Ιούλιος04/ 2017

“Ο ΣΚΑΪ ζητάει συγγνώμη για τις ανάρμοστες και αδόκιμες αναφορές του δημοσιογράφου Κωνσταντίνου Μπογδάνου, ο οποίος στην σημερινή του εκπομπή άφησε απαράδεκτους υπαινιγμούς κατά του Έλληνα πρωθυπουργού” αναφέρει ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού και προστίθεται:

“Ο ΣΚΑΪ εγγυάται την ελεύθερη έκφραση σε όλους τους δημοσιογράφους που εργάζονται στα μέσα ενημέρωσης του ομίλου υπό τον όρο να τηρούνται απαρέγκλιτα οι κανόνες δεοντολογίας και να μην γίνονται φορείς παραπληροφόρησης και ανοίκειων επιθέσεων”.

Ο δημοσιογράφος του σταθμού ανέφερε πως πίσω από το τρομοκρατικό χτύπημα στον Λουκά Παπαδήμου “κρύβονται πρώην σύντροφοι του Αλέξη Τσίπρα”.

Σημειώνεται πως για την τρομοκρατική επίθεση με θύμα τον πρώην πρωθυπουργό, βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα της Αντιτρομοκρατικής ενώ δεν έχει υπάρξει ανάληψη ευθύνης.

Μαξίμου: Ο κ. Μπογδάνος μπερδεύει την ενημέρωση με την προπαγάνδα

Σε σχόλιό του, το Μέγαρο Μαξίμου ανέφερε ότι «δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Μπογδάνος μπερδεύει μέσα στο παραλήρημά του την ενημέρωση με την προπαγάνδα, τη διασπορά ψευδών ειδήσεων, τη συκοφαντία και τις ύβρεις».

«Είναι εξάλλου γνωστός για το ήθος και το ύφος του. Είναι για αυτόν ακριβώς το λόγο, που ούτε εμείς αλλά ούτε και κανένας εχέφρων πολίτης δεν τον παίρνει στα σοβαρά», πρόσθεσε το Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού και συμπλήρωσε: «Η αναγνώριση εκ μέρους του ΣΚΑΪ της αντιδεοντολογικής συμπεριφοράς του δημοσιογράφου του αποτελεί θετικό βήμα προς την κατεύθυνση της αναβάθμισης της ποιότητας της παρεχόμενης ενημέρωσης αλλά και της βελτίωσης των όρων διεξαγωγής της δημόσιας συζήτησης».

Ετικέτες: ,