PeristeriNews.gr
Περιφέρεια Αττικής

Ο Περιφερειάρχης Αττικής παρέδωσε στην Αντιπεριφέρεια ειδικά κυτία ανακύκλωσης


Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης παρέδωσε χθες ειδικούς κάδους εσωτερικής ανακύκλωσης και χωριστής συλλογής πλαστικών, μεταλλικών και χάρτινων συσκευασιών, οι οποίοι θα τοποθετηθούν στις υπηρεσίες της Περιφερειακής ενότητας Δυτικού Τομέα.

Συγκεκριμένα ο Περιφερειάρχης παρέδωσε στον αντιπεριφερειάρχη Α. Λεωτσάκο τους ειδικούς κάδους. Στο πλαίσιο της επίσκεψης ο Περιφερειάρχης Γ. Πατούλης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους εργαζόμενους της Περιφέρειας για θέματα που αφορούν, τόσο στο αντικείμενό τους, όσο και στην ανακύκλωση.

Όπως υπογράμμισε «καθημερινά το κίνημα της ανακύκλωσης γίνεται ισχυρότερο και εδραιώνεται η αλλαγή νοοτροπίας. Αυτό φαίνεται στην πράξη με την σταδιακή αύξηση των ανακυκλώσιμων υλικών που οι πολίτες εναποθέτουν στους νέους κάδους. Με συγκεκριμένα βήματα κάνουμε μία πράσινη αρχή στο ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων και συμβάλουμε στο έτος ανακύκλωσης 2020».

Ο Αντιπεριφερειάρχης Α. Λεωτσάκος ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη για τους κάδους, επισημαίνοντας ότι θα αξιοποιηθούν στο έπακρο και υπογράμμισε ότι το στοίχημα της ανακύκλωσης οφείλουμε να το κερδίσουμε καθώς είναι ευθύνη μας να παραδώσουμε ένα καλύτερο περιβάλλον στις επόμενες γενιές.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

ΕΝΠΕ: Πρώτη η παράταξη του Απόστολου Τζιτζικώστα

Peristeri News

Μήνυση του Ν. Χαρδαλιά για τις δολιοφθορές στον υποθαλάσσιο αγωγό νερού της Αίγινας

Peristeri News

Ν. Χαρδαλιάς: Ξεκινάμε από τη Δυτική Αττική για να σχεδιάσουμε το αύριο

Peristeri News

Leave a Comment