• Τρίτη, 21 Ιανουάριος, 2020

Ο Λευκός Οίκος θα φωτιστεί με ροζ φως ως μήνυμα ενάντια στον καρκίνο μαστού

Peristeri News
Οκτώβριος14/ 2010

Ο Λευκός Οίκος θα φωτιστεί με ροζ φως σήμερα το βράδυ για να ευαισθητοποιήσει τους Αμερικανούς στο θέμα του καρκίνου του μαστού.

Ο Λευκός Οίκος θα φωτιστεί με ροζ φώς σήμερα το βράδυ για να ευαισθητοποιήσει τους Αμερικανούς στο θέμα του καρκίνου του μαστού, ανακοίνωσε ένας εκπρόσωπος του αμερικανού προέδρου Ομπάμα.

“Στις 18:30 (01:30 ώρα Ελλάδας) ο Λευκός Οίκος θα φωτιστεί με ροζ φώς με την ευκαιρία του μήνα ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού”, δήλωσε ο Μπιλ Μπάρτον εκπρόσωπος Τύπου της αμερικανικής προεδρίας μέσω της ιστοσελίδας του στο Twitter.

Σύμφωνα με έναν άλλο αξιωματούχο του Λευκού Οίκου η βόρεια πύλη της προεδρικής κατοικίας, καθώς και η είσοδος του Ναυτικού Παρατηρητηρίου και η κατοικία του αντιπροέδρου Τζο Μπάιντεν στα βορειοδυτικά της Ουάσινγκτον θα φωτιστούν με ροζ φώς έως τις 23:00 (06:00 ώρα Ελλάδας).

Είναι η δεύτερη φορά που γίνεται μία ανάλογη ενέργεια από το 2008, σύμφωνα με την ίδια πηγή. Πέρυσι μία τεράστια ροζ κορδέλα είχε τοποθετηθεί στην πρόσοψη του Λευκού Οίκου.