• Δευτέρα, 25 Μάιος, 2020

Ο λαός δεν αντέχει άλλα μέτρα

Peristeri News
Νοέμβριος04/ 2010

Ανεβάζει τους τόνους λίγες ημέρες πριν από τις δημοτικές εκλογές ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς.

Ανεβάζει τους τόνους λίγες ημέρες πριν από τις δημοτικές εκλογές ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος μιλώντας στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του υποψήφιου περιφερειάρχη Αττικής κ. Βασίλη Κικίλια, κατηγόρησε τον πρωθυπουργό κ. Γιώργο Παπανδρέου για «απόλυτη παράνοια σε σχέση με το δίλημμα των εκλογών» και πρόσθεσε ότι «ο λαός δεν αντέχει άλλα μέτρα».

«Απειλεί ο κ. Παπανδρέου τον λαό ότι αν καταψηφίσει τους δικούς του υποψηφίους θα κάνει εκλογές», είπε ο κ. Σαμαράς και ρώτησε: «Για ποιό λόγο; για να τον καταψηφίσουν πάλι; μήπως δραπετεύει; μήπως εγκαταλείπει; και γιατί εμείς να φοβηθούμε;».

«Ο λαός όμως δεν αντέχει άλλα μέτρα και θα το πει αυτό την Κυριακή με την ψήφο του», ανέφερε ο κ. Σαμαράς.

Ο κ. Σαμαράς είπε ακόμη ότι η ελεύθερη έκφραση των πολιτών στην κάλπη δεν συνιστά αποσταθεροποίηση, αντίθετα αποσταθεροποίηση προκαλεί «ο άφρων εκβιασμός του κ. Παπανδρέου» και ζήτησε από τους ψηφοφόρους του κόμματος να δώσουν τον αγώνα το γαλάζιο, ώστε «να φανεί σε όλη την ελληνική επικράτεια την Κυριακή το βράδυ».

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έπλεξε το εγκώμιο του κ. Βασίλη Κικίλια, λέγοντας ότι είναι «νέος, άξιος, αυτοδημιούργητος, με πείρα στα διοικητικά, επιστήμονας και παλαιός αθλητής που διαθέτει γνώσεις, πείσμα και την αξία του αυτοδημιούργητου».