• Πέμπτη, 27 Φεβρουάριος, 2020

Ο καλός μήνας Αύγουστος!

Peristeri News
Αύγουστος01/ 2019

Κάθε χρόνο τέτοιες μέρες και λίγο πριν οι μεγαλουπόλεις αδειάσουν και μαζί με όλους φύγουμε και εμείς για τις ολιγοήμερες διακοπές μας, υπάρχει ένα συναίσθημα αισιοδοξίας.

Ο Αύγουστος παραμένει ο αγαπημένος μήνας σχεδόν όλου του πληθυσμού για πολλούς και διάφορους λόγους. Ο μήνας του καλοκαιριού, των διακοπών και της ξεκούρασης.

Ο Αύγουστος ξέρει να μας δίνει εκείνο που ποθούμε περισσότερο, να μας φέρνει πιο κοντά, να μας ταξιδεύει. Είναι ένας ερωτικός, ένας καθαρά ταξιδιάρικος μήνας.

Πάντως όλα τα ελληνικά νησιά και η ηπειρωτική χώρα, έτσι κι αλλιώς, τον Αύγουστο βουλιάζουν από τους τουρίστες, με κάθε οικονομική κατάσταση, οπότε είναι ο μήνας των απανταχού ελληνικών διακοπών.

Ο Αύγουστος ξέρει από λατρεία κι από κατάνυξη. Ξέρει ότι τον περιμένουμε να ’ρθει. Είναι ο μήνας που θα μας πάει στο πανηγύρι της Παναγιάς και θα γεμίσει τις αποσκευές μας με κατάνυξη.

Αγαπάμε τον Αύγουστο και με βεβαιότητα λέω ότι κι εκείνος μας αγαπάει. Μας προσφέρει το καλοκαίρι στις καρδιές μας και κλείνει πονηρά το μάτι σε κάθε παράλογη και παράνομη απαίτησή μας γνωρίζοντας ότι τον περιμέναμε έναν χρόνο για να ’ρθει. Μας δίνει πολλά δίχως να ζητάει να του δώσουμε κάτι.

Ο Αύγουστος ξέρει να μας λαμπρύνει με το φως του, να μας μαγέψει με το ασημένιο φως του δικού του φεγγαριού και θα μας οδηγήσει εκ του ασφαλούς στην αγκάλη του φθινοπώρου.

Εμείς, σας ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας να περάσετε καλά, να ξεκουραστείτε, να καθαρίσετε το μυαλό σας από τις μικρές και μεγάλες σκοτούρες, να δείτε λίγο περισσότερο τις οικογένειές σας και όλα τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Το οφείλετε στον εαυτό σας και στους γύρω σας.

Αναζητήστε, όχι λίγο αλλά πολύ καθαρό αέρα, πελαγίσιο ή βουνίσιο και κλείστε τα αυτιά σας σε όλες τις δυσάρεστες ειδήσεις.

Καλό καλοκαίρι!

Ετικέτες: