• Δευτέρα, 13 Ιουλίου, 2020

Ο Δήμος Περιστερίου πληρώνει τη σίτιση του Καλλιτεχνικού Σχολείου!

Avatar
Peristeri News
Ιούνιος25/ 2018

Την αποκάλυψη έκανε ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Υπηρεσιών, Αλέξιος Σταυρούλιας, στο πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο, έπειτα από ερώτημα που έθεσε ο επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης», Γρηγόρης Τημπλαλέξης.

Τόσο ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Αναστάσιος Θεοδωράκος, όσο και ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών, Αλέξιος Σταυρούλιας, για το συγκεκριμένο θέμα, κατηγόρησαν το Υπουργείο Παιδείας ότι δεν έχει δώσει ούτε ευρώ για τη χρηματοδότηση του Καλλιτεχνικού Σχολείου.

Ο κος Θεοδωράκος, ανέφερε ότι «δεν έχουν δώσει ούτε σεντ για τις λειτουργικές ανάγκες του σχολείου. Το πάτωμα το τοποθέτησε ο Δήμος με δικούς τους πόρους. Δύο μέρες πριν την έναρξη της χρονιάς, δεν είχαν στείλει ούτε θρανία και καρέκλες για τους μαθητές».

Ο Αλέξης Σταυρούλιας επισήμανε από την πλευρά του ότι «αναμορφώσαμε στον προϋπολογισμό το κόστος της σίτισης του Καλλιτεχνικού Σχολείου για να γίνει ο διαγωνισμός, πόσο της τάξης των 170 χιλιάδων ευρώ, παρά το γεγονός ότι δεν έχουμε λάβει χρήματα από το Υπουργείο Παιδείας, με ελπίδα κάποτε να τα πάρουμε».

Παράλληλα, ο κος. Σταυρούλιας κατήγγειλε ότι το Υπουργείο Παιδείας δεν έχει χρηματοδοτήσει ακόμα τις δαπάνες του Δήμου Περιστερίου για τη φιλοξενία των προσφυγόπουλων στα σχολεία της πόλης.