• Σάββατο, 15 Αυγούστου, 2020

Ο Ατρόμητος αποχαιρέτησε τον Αναστάσιο Παπανικόλα

Avatar
Peristeri News
Ιούλιος23/ 2020

Με ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα του ο Ατρόμητος αποχαιρέτησε τον πρώην πρόεδρο του, Αναστάσιο Παπανικόλα που έφυγε σε ηλικία 54 ετών.

Ο Αναστάσιος Παπανικόλας ήταν ο τελευταίος πρόεδρος πριν αναλάβει τις τύχες της ομάδας ο Γιώργος Σπανός την περίοδο 2002-2005.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Ατρόμητος:

Η ΠΑΕ Ατρόμητος θα ήθελε να εκφράσει τα πιο θερμά της συλλυπητήρια στους οικείους του Αναστάσιου Παπανικόλα.

Με ιδιαίτερη θλίψη οι άνθρωποι της ομάδας πληροφορήθηκαν σήμερα ότι ο Τάσος Παπανικόλας σε ηλικία 54 ετών έφυγε από τη ζωή έπειτα από καρδιακό επεισόδιο.

Ήταν ο άνθρωπος που συνέβαλε τα μέγιστα ώστε η ομάδα μας να ανέβει επίπεδο αφού υπήρξε ο τελευταίος πρόεδρος πριν την ανάληψη του συλλόγου από τον Γιώργο Σπανό. Ο Τάσος Παπανικόλας υπήρξε πρόεδρος του Ατρομήτου από το 2002-2005, σε μια πολύ δύσκολη εποχή για το σύλλογο και βοήθησε την ομάδα βάζοντας πλάτη και οδηγώντας την προς την πλήρη αναγέννηση της.

Ο μεγαλομέτοχος του Ατρομήτου, Γιώργος Σπανός, το ΔΣ της ομάδας και όλα τα στελέχη θα ήθελαν να εκφράσουν τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει τη Δευτέρα 27 Ιουλίου στις 11.00 στον Ι.Ν. Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Κεφαλαρίου στην Κηφισιά.