• Τρίτη, 25 Ιούνιος, 2019

Ολοταχώς για Κατράνη ο Ατρόμητος

Παύλος Κουστέρης
Παύλος Κουστέρης
Ιανουάριος12/ 2019

Οι μεταγραφικές αναζητήσεις του Ατρόμητου συνεχίζονται ή για την ακρίβεια οι στόχοι έχουν ήδη ταυτοποιηθεί και αυτή τη στιγμή βρίσκονται σε εξέλιξη διαπραγματεύσεις για την ολοκλήρωση ακόμα μίας προσθήκης έπειτα από αυτή του Νταβίντ Κορτ.

Συγκεκριμένα, οι Περιστεριώτες είναι σε ανοιχτή γραμμή με τον ίδιο τον Αλέξανδρο Κατράνη προκειμένου να επιτευχθεί η μεγάλη επιστροφή του αριστερού μπακ στην ομάδα στην οποία αναδείχθηκε, ώστε να ενισχυθεί το αριστερό άκρο της άμυνας.

Βέβαια, στον Ατρόμητο έχουν πλάνο και δεν τον θέλουν απλά ως μία λύση πίσω από τον Γιαννούλη. Για την ακρίβεια τον χρειάζονται ώστε να μπει από τώρα στο κλίμα της ομάδας και από τη νέα σεζόν να αποτελέσει τον βασικό αριστερό οπισθοφύλακα, αφού ο Δημήτρης Γιαννούλης θα γυρίσει στον ΠΑΟΚ.

Για να γίνει αυτό, όμως, θα πρέπει η Σεντ Ετιέν να συμφωνήσει στον δανεισμό του ποδοσφαιριστή για τον επόμενο 1,5 χρόνο και όχι απλά μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν. Αν γίνει αυτό, τότε θα είναι απλά θέμα χρόνου για τον Ατρόμητο να ανακοινώσει τον αριστερό οπισθοφύλακα.

Εξυπακούεται ότι ο παίκτης θέλει να γυρίσει στον Ατρόμητο, γνωρίζοντας ότι ουσιαστικά θα γυρίσει στο σπίτι του.