• Παρασκευή, 10 Ιουλίου, 2020

Ολοκληρώθηκε το μεγαλύτερο έργο στο Δήμο Περιστερίου (video)

Avatar
Peristeri News
Σεπτέμβριος11/ 2016

Η μεγάλη βιοκλιματική ανάπλαση στην περιοχή του Αγίου Ιεροθέου έχει προκαλέσει θετικά σχόλια από τους επισκέπτες και ομολογουμένως θα φέρει μεγάλη ανάπτυξη στην περιφέρεια της πόλης.

Ένα έργο που μας απασχόλησε πολύ τους τελευταίους μήνες, έφτασε στην ολοκλήρωσή του και τις επόμενες μέρες αναμένεται να παραδοθεί σε όλο την έκτασή του, προς όφελος των Περιστεριωτών.

Μιλώντας στην κάμερα του PeristeriNews.gr ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών έργων και Πολεοδομίας, Παναγιώτης Λύκος, τόνισε πως το συγκεκριμένο έργο ανεβάζει πολλά επίπεδα την πόλη. Ο κ. Λύκος έκανε μια συνοπτική αναφορά των εργασιών στο σύνολο έκτασης περίπου 200 στρεμμάτων στις περιοχές του Ιεροθέου, της Χρυσούπολης και της Κηπούπολης.

Τρείς πλατείες, δύο παιδικές χαρές, πράσινοι χώροι περιπάτου, καθιστικά, διαπλατύνσεις πεζοδρομίων, ψυχρά υλικά κατασκευής, γεωεναλλάκτες ρύθμισης κλίματος, μετεωρολογικοί σταθμοί και άλλες πολλές εργασίες που άλλαξαν ριζικά τη γειτονιά της πόλης μας.

Πρόκειται ίσως για το μεγαλύτερο έργο στο Δήμο Περιστερίου και οι πολίτες αναμένεται να ευχαριστηθούν τα περιβαλλοντικά του οφέλη τα επόμενα χρόνια.