• Κυριακή, 19 Ιανουάριος, 2020

Οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι στον Δυτικό Τομέα του Γ. Σγουρού

Peristeri News
Οκτώβριος14/ 2010

“Εμείς στην αυτοδιοίκηση δεν θέλουμε να μας ταυτίζουν με το κεντρικό πολιτικό σύστημα γιατί δεν έχουμε τις ίδιες ευθύνες”, τόνισε ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης

Τους πρώτους 100 υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους του συνδυασμού “ΑΤΤΙΚΗ: ΜΕ ΕΡΓΟ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ”, παρουσίασε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής, Γιάννης Σγουρός.

“Εμείς στην αυτοδιοίκηση δεν θέλουμε να μας ταυτίζουν με το κεντρικό πολιτικό σύστημα γιατί δεν έχουμε τις ίδιες ευθύνες”, είπε ο κ. Σγουρός και πρόσθεσε ότι “οι νέες συνθήκες είναι ένας νέος δρόμος προοπτικής και ανάπτυξης, αρκεί να τον βαδίζουμε με την υπευθυνότητα που καλεί η στιγμή, τη σοβαρότητα που επιβάλλουν τα προβλήματα, το συγκροτημένο σχέδιο που απαιτούν οι Νέες Συνθήκες. Με ιδέες και προτάσεις. Με δουλειά και χειροπιαστό έργο. Εμείς πιστεύουμε: με έργο πάμε μπροστά. Μόνο με έργο μπορούμε να πετύχουμε την ανάπτυξη, την ποιότητα για την Αττική”.

Για τον Δυτικό Τομέα (Δήμοι: Αγ. Βαρβάρας, Αγ. Αναργύρων και Καματερού, Αιγάλεω, Ιλίου, Περιστερίου, Πετρούπολης, Χαϊδαρίου) υποψήφιοι θα είναι:

1. ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΝΑ ΙΑΤΡΟΣ

2. ΒΛΑΧΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ

3. ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ

4. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ ΕΜΠΟΡΟΣ

5. ΕΡΜΙΔΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

6. ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗΣ ΘΟΔΩΡΟΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ

7. ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛ.

8. ΜΠΑΖΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

9. ΜΠΕΝΟΣ ΗΛΙΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

10. ΣΑΜΟΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ

11. ΤΣΙΜΡΟΓΛΟΥ-ΠΕΤΙΝΗ ΜΑΚΡΙΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ

12. ΧΑΧΟΛΑΚΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ

13. ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΦΩΤΗΣ ΕΛ.ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ