• Πέμπτη, 28 Μαΐου, 2020

Οι προπονήσεις στον Ατρόμητο συνεχίζονται εν μέσω καραντίνας (video)

Avatar
Peristeri News
Μάρτιος28/ 2020

Οι άνθρωποι του Ατρομήτου δεν αφήνουν τα πράγματα στην τύχη τους και εν μέσω καραντίνας συνεχίζουν τις προπονήσεις για να παραμένουν οι ποδοσφαιριστές σε καλή φυσική κατάσταση.

Δείτε την αναλυτική ενημέρωση της Περιστεριώτικης ΠΑΕ:

Έκτακτα μέτρα για την προπόνηση των ποδοσφαιριστών έχει λάβει το τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας για την προστασία όλων από τον κορονοϊό.

Εδώ και αρκετές μέρες πραγματοποιούνται καθημερινά προπονήσεις σε γκρουπ με τη βοήθεια της τεχνολογίας έπειτα από ενέργειες και επιτυχημένη οργάνωση όλων των ανθρώπων του τεχνικού επιτελείου.

Στα προγράμματα λαμβάνουν κανονικά μέρος όλοι οι ποδοσφαιριστές υπό τις οδηγίες των τριών γυμναστών της ομάδας μας με το συντονισμό του προπονητή Σάββα Παντελίδη.

Μάλιστα από την πρώτη μέρα έναρξης του προγράμματος παραδόθηκε από τους φροντιστές στο σπίτι του κάθε αθλητή ξεχωριστά ατομικό υλικό προπόνησης.

Το πρόγραμμα περιέχει ασκήσεις ενδυνάμωσης με σωματικό βάρος με ελεύθερα όργανα(Λάστιχα, φούσκες ισορροπίας, στρώμα γυμναστικής, μπάλες bosu κλπ), ασκήσεις ατομικής τεχνικής με μπάλα καθώς και ασκήσεις καρδιοαναπνευστικής ικανότητας(tabata, HIGH INTENSITY TRAINING).

Στόχος του προγράμματος είναι να διατηρηθούν οι παίκτες σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο φυσικής κατάστασης ενόψει της επανέναρξης των αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Στις καθημερινές τηλεδιασκέψεις λαμβάνουν μέρος και οι επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου που δίνουν της κατάλληλες οδηγίες στους ποδοσφαιριστές για τον κορονοϊό.