• Τρίτη, 21 Ιανουάριος, 2020

Οι καλοκαιρινές εκδηλώσεις στο Περιστέρι σήμερα Πέμπτη 5 Ιουλίου

Peristeri News
Ιούλιος05/ 2018

Σήμερα, Πέμπτη 5 Ιουλίου 2018, οι προγραμματισμένες καλοκαιρινές εκδηλώσεις του Δήμου Περιστερίου είναι οι εξής:

ΑΛΣΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

19.00: Το μεγαλύτερο αθλητικό event από την ΠΑΕ Ατρόμητος.
Mια μοναδική βραδιά με ξεχωριστά ποδοσφαιρικά happenings, παρουσίαση της νέας εμφάνισης της ομάδας μας, συναυλία με τους Δημήτρη Βουτσά και Πολυξένη Καράκογλου και Ευρωπαϊκή Ατμόσφαιρα.
Παρουσιαστής της ξεχωριστής βραδιάς θα είναι ο ηθοποιός Θανάσης Βισκαδουράκης.
Κατά τη διάρκεια της βραδιάς οι μικροί φίλοι της ομάδας μας θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν με δεκάδες αθλητικά happenings και διαγωνισμούς ενώ θα υπάρχει και η δυνατότητα αγοράς της ολοκαίνουργιας εμφάνισης και των εισιτηρίων διαρκείας για την ευρωπαϊκή περίοδο 2018-19.
Ξεχωριστή θέση στη διάρκεια της βραδιάς θα έχουν οι ποδοσφαιριστές μας που θα παρουσιαστούν και θα υπογράψουν αυτόγραφα στους μικρούς και μεγάλους φίλους της ομάδας μας.
Η βραδιά του Ατρόμητου θα κλείσει με τον καλύτερο τρόπο αφού στη σκηνή του Άλσους θα παρακολουθήσουμε τη μουσική παράσταση «Παράθυρο στο Φώς» με τις μοναδικές φωνές των Δημήτρη Βουτσά και Πολυξένης Καράκογλου. Το πρόγραμμα έχει επιμεληθεί ο Λάζαρος Αντωνιάδης και έχει ενορχηστρώσει ο Δημήτρης Ανδρονιάδης. Παίζουν οι μουσικοί: Πιάνο: Δημήτρης Ανδρονιάδης, Κοντραμπάσο: Κώστας Σταυρόπουλος, Σαξόφωνο: Φοίβος Μποζάς, Τρομπόνι: Χρήστος Σπηλιόπουλος, Τύμπανα: Παύλος Λογαράς.

ΠΑΡΚΟ ΧΩΡΑΦΑΣ – ΑΓ. ΙΕΡΟΘΕΟΣ

19.30: Ακαδημία Μαγείας με τους Μάγους Φουντάστικο και Μπαλτάζαρ

20.30: Παιδική ταινία «Γοριλομπελάδες»

ΘΕΑΤΡΟ ΦΟΙΝΙΚΑΣ

21.00: Θεατρική παράσταση «Ο Μόγλης» του Ρ. Κίπλιγκ, από το Θεατρικό Εργαστήρι Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου «Εν Δράσει» (Παιδική Σκηνή), στο πλαίσιο του 11ου Διαδημοτικού Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου

Είσοδος ελεύθερη παντού!